; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Pepe

Pepe devine jurat “Te cunosc de undeva!”: “O să fiu cel mai al naibii jurat”

23 January 2014

pepeJuriul “Te cunosc de undeva!” se va schimba începând cu al cincilea sezon al emisiunii de la Antena 1. Pepe, care a câştigat două ediţii ale show-ului, devine unul dintre juraţi. Alături de el se vor afla Delia, Monica Anghel şi Andrei Aradits.

Andreea Bănică, Elena Ionescu, solista trupei Mandinga, Raluka, Nicole Cherry, Alex Velea, Doru Todoruţ, solistul trupei Deepcentral, Florin Ristei și Alex Mațaev (câștigătorul, respectiv finalistul celui de-al treilea sezon X Factor) vor fi protagoniștii spectacolului transformărilor.

Prezentatorii “Te cunosc de undeva!” vor fi tot Alina Puşcaş şi Cosmin Seleşi.

Pepe promite să fie unul dintre cei mai incomozi juraţi

Vreau să văd transformări și personaje bine făcute, cu umor, cu distracție, cu spirit de competiție. Nu-mi doresc demonstrații de cântat ori de orgolii. Vreau să-i văd pe concurenți că se distrează, că se simt bine, că respectă fiecare transformare pe care o fac. O să fie interesant să mă concentrez pe fiecare artist în parte și pe fiecare transformare, pentru că eu cunosc foarte bine ce înseamnă emoția și implicarea în realizarea fiecărui personaj. O să fiu cel mai al naibii jurat', spune Pepe.

Artistul a participat în calitate de concurent la două ediții ale show-ului și a realizat pe parcursul lor nu mai puțin de 35 de transformări.

Eu m-am pregătit foarte bine în calitate de concurent la Te cunosc de undeva', n-am tratat cu superficialitate nici un personaj pe care l-am interpretat, de aceea acum vreau să văd cât de mare va fi implicarea celorlalți concurenți. Mai ales că, în această ediție, avem artiști de renume, cu succes în România. Cu atât mai mare va fi pentru ei provocarea de a se transforma în altcineva. Eu apreciez fiecare concurent pentru ceea ce reprezintă ca artist, pentru ceea ce cântă, însă voi fi foarte atent cum își va transforma vocea, cum va intra în pielea personajului pe care-l va avea de interpretat', mai spune juratul de la „Te cunosc de undeva'.

Monica Anghel, încântată de concurenţi

Monica Anghel se arată încântată de echipa artiștilor care participă, în acest sezon, la Te cunosc de undeva!': Sunt convinsă că este o echipă foarte bună. Este o provocare pentru cei care vor face personajele, pentru că își vor descoperi noi valențe care-i vor îmbogăți ca artiști. Sunt sigură că această echipă va face publicul să urmărească cu mare interes și bucurie fiecare ediție Te cunosc de undeva!'. De asemenea, va fi o provocare și pentru noi, cei din juriu. Eu mi-am propus să fiu veselă, normală, să fiu eu!!', spune jurata Monica Anghel.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare