; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Pepe îi răspunde Oanei Zăvoranu, după dezvăluirile apărute în mediul online. Numai tâmpenii spune

Pepe îi răspunde Oanei Zăvoranu, după dezvăluirile apărute în mediul online. „Numai tâmpenii spune”

05 June 2021

Pepe a oferit un răspuns public Oanei Zăvoranu, la scurt timp după ce aceasta a făcut dezvăluiri despre el, căsnicia și divorțul lor, scrie libertatea.ro. Artistul nu a vrut nici măcar să îi pronunțe numele fostei soții.

Pepe și Oana Zăvoranu s-au iubit 11 ani, dintre care timp de cinci ai au fost și căsătoriți. Cei doi și-au spus adio, dar despărțirea dintre ei nu a avut loc în mod amiabil. Invitată de curând în podcastul lui Cătălin Măruță, Oana a făcut dezvăluiri despre căsnicia și divorțul cu Pepe, cuvinte care au ajuns și la urechile fostului ei soț. Acum, fostul concurent de la „Te cunosc de undeva!' i-a dat replica în podcastul realizat de Damian Drăghici.

„Mi se pare cea mai greșeală din viața mea. Ea e cea mai mare greșeală din viața mea, dar am învățat foarte multe și, învățând foarte multe din această greșeală, de aceea nu vreau să mai am legătură cu ea. Mă uit în trecut și nu îmi vine să cred: Mă, ce a fost în capul meu?

Nu-mi pare rău, că eu pentru dragoste și iubire mă cert cu toată lumea. Dar când arunci cu noroi mi se pare mult. Nu a mai fost să fie, de ce mă ataci? Am văzut acum câteva zile, numai tâmpenii spune. Dacă aș sta să le dezvolt, i-aș da motiv să apară la televizor', a declarat Pepe pe YouTube.

Pepe a confirmat informația conform căreia ei nu s-au mai văzut de ani de zile și nici nu și-au mai vorbit în tot acest timp.

„Când mă uit înapoi, nu-mi vine să cred că am fost eu. Tot respectul, atât timp cât se discută civilizat, când nu ai cu cine să discuți, nu stai de vorbă. În cazul de față, nici măcar nu vreau să-i pronunț numele. Dacă tot apare fără motiv la TV, să nu apară că am vorbit eu de ea, pentru că vorbește prost de ani de zile din frustrare, pentru că nu-i mai răspund. Dacă i-aș răspunde, ar fi ok', a mai povestit Pepe în podcastul lui Damian Drăghici.

Cine a intentat divorțul? Pepe sau Oana?

Potrivit Oanei Zăvoranu, ea a fost cea care a cerut divorțul. Conform spuselor ei, cântărețul a descoperit că era înșelat, dar Oana Zăvoranu nu a vrut ca el să o ierte și așa au ajuns la despărțire.

„Divorțează Oana Zăvoranu de Pepe. Eu am divorțat de el înaintea lui, dar el nu știe. Nu sunt nebună. El a divorțat pentru că eu nu am mai vrut ca el să mă ierte. N-am să neg niciodată că ne-am iubit și că a fost o relație foarte frumoasă. Nu a divorțat Pepe de Oana, a divorțat Oana de Pepe', a declarat ea pe YouTube.

În același timp, Oana Zăvoranu a mai spus că Pepe nu a fost rănit după despărțire și că s-a căsătorit doar din ambiție, la numai nouă luni de la divorț, cu Raluca Pascu.

„Nu era rănit. Un om rănit se ascunde, nu era rănit. Eu nu l-am mai iubit pe Pepe. Eu nu m-am căsătorit din ambiție cu altcineva. Am stat câțiva ani de zile până când l-am găsit pe al meu, pe care îl iubesc pe bune', a declarat Oana Zăvoranu în cadrul podcastului lui Cătălin Măruță.

Sursa foto: Instagram

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare