; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Pepe si familia

Pepe i-a adus pe Minnie și Mickey Mouse la aniversarea fetiței sale, Maria | Foto

19 August 2014

Pepe și soția lui, Raluca, au organizat pentru fetița lor, Maria, o petrecere ca-n povești, week-end-ul trecut, când micuța a împlinit doi ani.

[Not a valid template]

A fost o petrecere pentru copii, la care i-am invitat toți prietenii, copilași cu vârsta între un an și șapte-opt ani. I-am adus și personajele preferate, pe Minnie și Mickey Mouse, dar și magicieni… A avut și un tort minunat pregatit ce către cei care ne-au făcut și tortul de nuntă. Copiii s-au pictat pe față, s-au jucat, a fost veselie mare', povestește Pepe.

Maria a primit multe jucării, păpuși-prințesă, cărți, hăinuțe și… tobogane, pe care tatăl ei le-a instalat imediat în curtea casei, spre bucuria copiilor prezenți la petrecere.

Însă cel mai mult dintre toate cadourile i-a plăcut o trambulină îngrădită, pe care Maria și prietenii ei au putut sări în voie. Patru ore am căutat acea trambulină, în dimineața aceea. A fost foarte fericită când a primit-o. Și nu doar ea. Toți ceilalți copii își întreabă deja părinții când mai vin la noi, în parc. Pentru că așa arată acum curtea noastră, utilată cu tobogan și trambulină, ca un parc', mai povestește artistul.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare