; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

3poftiti

Pepe este câștigătorul celei de-a treia ediții ”Poftiți la Nea Mărin”. Cum a decis să folosească premiul de 2.000 de euro

25 July 2018

Cea de-a treia ediție a reality show-ului 'Poftiți la Nea Mărin' a fost una cu multe provocări și întâmplări memorabile pentru toate cele patru vedete invitate de Nea Mărin să-l ajute în administrarea restaurantului de pe malul Mării Negre.

Dacă în ediția trecută, afacerea lui Nea Mărin a ieșit în pierdere, la finalul celei de-a treia ediții, profitul a fost considerabil, astfel că a reușit să acopere și minusurile cu care rămăsese.

Cel care a câștigat premiul de 2.000 de euro pentru implicarea și responsabilitaea de care a dat dovadă a fost Pepe, însă Nea Mărin le-a mulțumit tuturor pentru ajutorul lor.

'Ăsta este premiul nostru și-l împărțim egal. Eu m-am simțit foarte bine. Am simțit o energie foarte bună și dorința de a fi bine a venit din partea tuturor', a declarat Pepe care a preferat să împartă premiul cu colegii săi.

Romică Țociu, la rândul său, a mărturisit că a fost într-adevăr o experiență memorabilă, cu multe provocări, însă are nevoie de o perioadă de recuperare.

'M-am simțit extraordinar, dar trebuie să recunosc că am nevoie de o perioadă de recuperare. Abia după asta mi se va mai face iar dor de Nea Mărin', spune actorul.

Cu noi vedete invitate și noi provocări, telespectatorii se vor reîntâlni cu Nea Mărin într-o nouă ediție a reality show-ului 'Poftiți la Nea Mărin', ce va fi difuzată în trei episoade, duminică, luni și marți, de la ora 20.00, la Antena 1.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare