; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Pepe e hotărât să câştige la „Dansez pentru tine”

03 October 2011

Latino-lover-ul Pepe, Mircea Solcanu, prezentatorul PoveŞtirilor de Noapte' de la Acasă TV, Daniel Niţoiu, prezentatorul Ştirilor Pro TV de la ora 13.00 şi Alex Piscunov, bateristul trupei Zero de la emisiunea Happy Hour' sunt pregătiţi să intre în competiţie şi să facă spectacol în paşi de dans.

Vedetele masculine care vor concura în cel de-al doisprezecelea sezon al emisiunii Dansez pentru tine' ştiu sigur că după această experienţă vor avea o condiţie fizică bună, vor şti să danseze şi, cu puţin noroc, îşi vor găsi chiar sufletul pereche.

Acum sunt extrem de matur şi stăpân pe situaţie, sunt montat psihic să fac faţă stresului şi presiunii de la , cu condiţia fizică stau bine, cu sufletul stau bine şi simt că partenera mea va deveni pentru mine parte din familia mea. Mă voi implica în cazul ei şi vreau să o fac să-şi împlinească visul', susţine cu tărie Pepe.

Pe lângă faptul că se aşteaptă să câstige trofeul visurilor, Pepe mai are o aşteptare în ceea ce priveşte participarea lui la competiţia de la Pro TV. El speră să-şi găsească sufletul pereche.

Pepe adoră să danseze orice stil: Dansez pe orice muzică, îmi place să încerc să dansez de la muzica populară la rocknroll. Nu am dansat niciodată corect, după reguli, ci aşa cum am simţit', a declarat cântăreţul.

Mircea Solcanu vrea să înveţe tango-ul

Mircea Solcanu nu a luat niciodată cursuri de dans, însă abia aşteaptă să înveţe tango-ul, care este dansul său preferat. Deşi de obicei este sufletul petrecerilor şi dansează foarte mult în locurile în care iese să se distreze, vedeta de la Acasa TV are o temere majoră în ceea ce priveşte coregrafiile:

Sunt cam uituc din fire, aşa că mi-e foarte teamă că nu voi ţine minte toate figurile de dans impuse şi voi uita coregrafiile în timpul emisiunii'.

Daniel Niţoiu: Dansez pentru tine' a fost un cadou

Daniel Nitoiu a primit invitatia de a participa în noul sezon Dansez pentru tine' pe 10 august, chiar de ziua sa de naştere şi a primit-o ca pe cel mai frumos cadou:

Poate că a fost un semn de la Dumnezeu, poate că e doar o coincidenţă minunată, însă m-a făcut foarte fericit. Pot să spun că a fost o invitaţie cadou'. Cineva trebuie să mă iubească foarte mult ca să merit o aşa surpriză! Simt că va fi o experienţă specială pentru că Dansez pentru tine' e cu totul ceva special şi deosebit', spune plin de entuzism prezentatorul Stirilor Pro TV de la ora 13.00.

Emoţiile directului le cunosc foarte bine, m-au sabotat destul de mult la debutul meu în televiziune. De fiecare dată când apare ceva nou, „ele' stau la pândă. E de ajuns o secundă de neatenţie şi sar pe tine ca nişte tigri înfometaţi. Te fac să te bâlbâi, să tremuri, să uiţi, să înghiţi în sec, să transpiri… Ştiu că mă vor „pândi' şi la „Dansez pentru tine', dar am două arme împotriva lor: tragi aer în piept şi zâmbeşti'.

De la Happy Hour' la Dansez…'

Alex, toboşarul trupei Zero care poate fi văzută şi auzită în fiecare zi la Happy Hour', nu a mai dansat de vreo 10 ani, de pe vremea când obişnuia să meargă la dansuri populare. Nu are o pregătire fizică senzaţională, însă ştie sigur că după experienţa Dansez pentru tine' va avea.

Îmi place competiţia, îmi plac provocările, iubesc muzica şi dacă toate astea se întâlnesc şi pot să şi ajut pe cineva, atunci cum sa refuz?!', explică Alex motivul pentru care a intrat în competitia visurilor.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare