; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Pepe

Pepe e gata de un nou sezon „Splash!” | Când vor începe filmările

12 May 2015

Pepe (35 de ani) e unul dintre cei mai ocupaţi tătici din showbiz. Artistul ne-a povestit cum se împarte între familie şi filmările la „Next Star', dar şi despre experienţa sa la reality show-ul „Poftiţi pe la noi: Poftiţi şi dăruiţi!'. Mai mult, în iunie, vedeta Antenei 1 va începe şi filmările la „Splash!', emisiune pe care o va prezenta, cel mai probabil, alături de Roxana Ionescu.

Pepe

Cum e în casă, acum, cu două fetiţe?

Uneori pare obositor, dar satisfacțiile sunt atât de mari, că nu mai încape timp pentru oboseală. E foarte frumos cu două fetițe în casă, ești mult mai responsabil și, totodată, parcă întinerești, pentru că te uiți la filme pentru copii, te joci, te cobori la mintea lor.

Cum a primit-o Maria pe Rosa?

Prima dată, Maria (n.r. – Fiica sa în vârstă de doi ani şi jumătate) s-a uitat la Rosa (n.r. – Cea de-a doua fetiţă, născută pe 5 aprilie) ca la o păpușă, nu știa exact dacă să se joace cu ea sau să încerce să capteze ea toată atenția. Ușor-ușor, a perceput-o ca fiind sora ei mai mică. Sunt momente în care are grijă de ea, încearcă să o ia în brațe ori să îi ofere un mic cadou și sunt și momente când i se simte puțin gelozia. Atunci trebuie să echilibrăm balanța și să facem astfel încât să îi dăm senzația Mariei că e pe primul plan, să pară că totul e în favoarea ei, la modul, „ia uite, Maria, ce face Rosa pentru tine', sau „hai să o spălăm împreună pe Rosa, pentru că este surioara ta mai mică'. Cred că în orice familie cu doi-trei frați există problema asta, încercăm să o ținem sub control și până acum am reușit.

Naşii Rosei Alexandra vor fi Andra şi Cătălin Măruţă?

Cu siguranță, Andra și Cătălin vor fi nașii. În principiu, ne-am dori ca botezul să aibă loc pe 30 august, de Sfântul Alexandru.

Cum a fost experienţa de la „Poftiţi pe la noi: Poftiţi şi dăruiţi!'?

La „Poftiți pe la noi' nu ai timp să te plictisești și nici să te odihnești. „Poftiți pe la noi' e o provocare din momentul în care ai parcat mașina, pentru că nu știi ce te așteaptă. Totul se bazează pe improvizația lui nea Mărin și pe lucruri pe care nu le-ai făcut niciodată. Trebuie să ai grijă, trebuie să stai bine cu psihicul în emisiunea lui nea Mărin. Eu am făcut tot ce n-am făcut până acum: am sădit pomi, am dat de mâncare la animale, am făcut curat la animale, am legat un gard cu sârmă, am fost cu caprele la păscut. Pe toate le-am făcut cu zâmbetul pe buze, cu ironie, cu haz de necaz. Am zis să ne distrăm, dacă tot suntem aici, totul însă cu un scop nobil, pentru că a contat și ne-a mobilizat foarte mult cazul pentru care noi am luptat, niște copii care au mare nevoie de ajutor.

E adevărat că vei prezenta aceasta vară „Splash!'? Când vei începe filmările?

Sigur că da. Filmările vor începe la începutul lunii iunie și vor dura în jur de trei săptămâni. Vor fi, în noul sezon, artiști noi care vor veni să-și depășească limitele. Ei vor trebui să se desprindă de pe platforme ca profesioniștii, adică să aibă contactul cu apa încordat și fără stropi, ceea ce nu este deloc simplu. Am sărit și eu la „Splash!' și știu cum este.

Cum reuşeşti să te împarţi între familie şi carieră?

Dacă ar exista o rețetă clară, aș spune-o, dar nici eu n-o știu. Din fericire, nici o zi nu seamănă cu cealaltă. Norocul meu este că am o soţie înţelegătoare, care mă sprijină și îmi dă forță în ceea ce fac, iar copiii mă motivează să muncesc din ce în ce mai mult.

Cine vă ajută să le creşteţi pe fetiţe?

În principiu, bunicile, familia. Suntem mai tot timpul la socri, o mai las pe Maria și pe la sora mea și pe la mama. Începând cu sora mea și cu socrul meu și terminând cu nepoții.

Ce concurent te-a impresionat cel mai mult în acest sezon „Next Star'?

Favoritul meu este Raul și nu mă ascund să spun asta. Până la urmă și publicul a văzut că este un copil unic. Un alt copil special este Emily, fetița din Ucraina, care a executat niște elemente extrem de dificile la bară. Mi-a plăcut și puștiul din Anglia. Iar românii noștri sunt surprinzători. Nu știam că în țara asta există atât de mult talent. Mai e un puști care face stand-up comedy, câștigătorul primei ediții, care e un personaj numai prin apariție, nemaivorbind de talent. E o luptă foarte strânsă la „Next Star', depinde foarte tare de ce va prezenta fiecare în marea finală. Toți merită să câștige, fiecare este unic.

În ceea ce priveşte cariera muzicală, ce promovezi în prezent?

De puțin timp am lansat o piesă foarte frumoasă, Amor por Amor', în limba spaniolă, o piesă de vară care poate fi ascultată pe plajă. Iar în viitorul apropiat o să lansez un nou single.

Ţi-ai plănuit vreo vacanţă vara aceasta?

Greu de spus. În curând, s-ar putea să plecăm câteva zile în Italia, pentru cumpărături, iar pentru la vară mă gândesc la un sejur în Mamaia, cu familia. Poate, după botezul fetiței, vom pleca şi pe undeva, în afara țării.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare