; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

83607796_186342469449222_8442502198586554236_n

Pepe divorţează după 8 ani de căsnicie. „Ea a hotărât să pună capăt“

03 November 2020

Luni seară, Pepe a făcut un anunț care a surprins pe toată lumea. Prin intermediul unui filmuleț postat pe contul artistului de Youtube acesta și-a anunțat separarea de cea care i-a dăruit 2 fiice, menționând că dorește ca publicul să afle de la el această veste și nu din presă. 

Pepe a mărturisit că nu mai locuiește cu Raluca Pastramă de 2 săptămâni și că cea care a  luat această decizie a fost chiar soția sa:

„Dragilor, vreau să fac un anunț extrem de important. Este trist, dar adevărat. Eu și Raluca nu vom mai parcurge același drum. Mai exact, vom divorța. Este o decizie asumată, mai exact nu am avut încotro. Ea a hotărât să pună punct relației. În momentul de față nu mai locuim împreună de două săptămâni. Dar de când a hotărât acest lucru, după toate cele discutate și multe încercări de împăcare, ne înțelegem foarte bine. Am înțeles niște lucruri și eu și ea, nu mai există tensiuni. Sau cel puțin ne străduim să nu mai existe.

Ne-am asumat această separare și vrem să ne creștem frumos copiii. Vrem să avem o comunicare bună pentru educația și fericirea lor. Cel mai greu ne-a fost să discutăm cu fetele. După ce am trecut de acest prag, vă mărturisesc că restul nu mai contează. Sper din suflet să respectați decizia noastră, să nu speculați prea mult, pentru că noi știm mai bine ce e în familia noastră, cât de frumos a fost, cât de încercată a fost relația noastră, cât de mult am crezut în ea și cum s-a terminat. Vom divorța la notar, nu vom merge la tribunal. Din punctul meu de vedere nu există un motiv real, dar dacă nu se mai poate, nu se mai poate. Ce putem să facem? Am făcut tot posibilul să-mi salvez căsnicia', a mărturisit Pepe în clipul postat pe contul său oficial de YouTube.

Pepe s-a căsătorit cu Raluca în 2012, la doi ani de divorțul de Oana Zăvoranu. Nunta a avut loc în prezența a peste 300 de persoane, iar nași le-au fost Andra și Cătălin Măruță.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare