Homepage  / Vedete româneşti

Pepe, detalii neștiute despre cum se înțelege acum cu Raluca Pastramă. „Fetele locuiesc cu mine”

Pepe, detalii neștiute despre cum se înțelege acum cu Raluca Pastramă. „Fetele locuiesc cu mine”
11

de Roxana Mirea,

Pepe a vorbit despre relația pe care o are acum cu Raluca Pastramă, mama fetelor sale. Artistul a dezvăluit că Maria și Rosa nu locuiesc cu mama lor. Fetele se află acum la Pepe, deși, după divorț, acestea locuiau cu Raluca. Iată ce declarații a făcut artistul.  

Pepe a spus că fetele locuiesc la el 

Pepe a fost căsătorit cu Raluca Patramă și au împreună două fete, pe Rosa și Maria. În anul 2021, artistul și mama fiicelor sale au divorțat, iar apoi el a început o frumoasă poveste de dragoste cu Yamine Ody. Pepe și Yasmine s-au căsătorit și au împreună un băiețel, pe Pepe jr.  

După divorț, fetele au rămas la mama lor, dar acum locuiesc cu Pepe. Artistul a spus că Maria și Rosa merg doar în vizită la Raluca.  

Fetele nu vin în vizită, fetele locuiesc cu mine, noi suntem o familie formată din Yasi, Pepe jr, Maria și Rosa. Eu am grijă de fete, le duc la școală, la diverse activități, mă ocup de creșterea lor și sunt zilnic prezent în viața lor. Ele merg la mama lor doar în vizită, sigur că ea le poate vizita oricând, așa cum este normal, dar nu vreau să intru mai mult în acest subiect”, a explicat Pepe, într-un interviu exclusiv pentru revista VIVA!. 

Pepe-familie-3Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 11

Cum se înțelege Pepe cu Raluca Pastramă, la 3 ani de la divorț 

Pepe spune că vorbește cu Raluca Pastramă lucruri care au legătură cu fetele lor. Artistul a declarat că încearcă să ia împreună cele mai bune decizii pentru Rosa și Maria.  

„În principiu, în ceea ce privește acordul parental, ne informăm și luăm deciziile cele mai bune pentru copii, iar eu consider că am făcut acest lucru până acum și, dacă au mai existat păreri diferite, am încercat cât am putut, pe cale amiabilă, să le rezolvăm. Comunicarea mea cu Raluca există strict pentru copii și se desfășoară cât se poate de civilizat și de sec, în același timp. 

Au existat și momente când nu am ajuns la un numitor comun sau când am avut păreri total opuse. Nu e bine să facem greșeli și să le ascundem de tati, ca să spun așa, pentru că, în momentul în care fac copiii niște greșeli și le ascund, le dăm apă la moară și vor continua să le facă, așa că e bine să știe tati tot ce se întâmplă și să comunice frumos cu copiii și să înțeleagă și ei, la rândul lor, despre ce e vorba, în așa fel încât să nu mai facă și să ia deciziile împreună cu tati și cu mami. În momentul în care se întâmplă lucruri doar așa, din dorința de a ne apropia de copii, din punctul meu de vedere intervin niște mici greșeli în educația lor și, atunci, au mai existat astfel de discuții, dar s-au rezolvat. În prezent, copiii au cele mai bune rezultate, din toate punctele de vedere”, a declarat Pepe.  

Sursa Foto: Instagram, Facebook

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton