; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Pepe raluca pastrama

Pepe, despre Raluca, fosta sa soție: „Și după divorț, numele ei e tot Pascu”. Artistul încă poartă verigheta

19 April 2021

Noi detalii ies la iveală despre divorțul dintre Pepe și Raluca Pastramă. Una din despărțirile care au șocat showbiz-ul românesc în 2020 s-a încheiat, se pare, cu bine.

Cel care a oferit câteva secrete din casă a fost chiar Pepe, în cadrul emisiunii sale din mediul online. Artistul a divorțat de Raluca Pastramă în urmă cu două luni. Divorțul a fost unul amiabil la notar. Iată că Raluca a optat însă să păstreze numele  bărbatului cu care a fost căsătorită timp de 8 ani.

 „Băi nene, nu e Raluca Pastramă, că aici nu înțelege presa și vreau să fac lumină. Și după divorț, numele ei e tot Pascu. Și a fost Pascu și în timpul căsătoriei. Ea nu mai e Pastramă de 8 ani! Și-a păstrat numele…', a declarat Pepe, în cadrul emisiunii sale online.
Conform declarațiilor lui Pepe, Raluca a fost cea care nu a mai dorit să revină la numele de domnișoară după divorț.  Ea a preferat să rămână cu numele artistului, Pascu, așa cum, de altfel, le cheamă și pe cele două fiice pe care aceștia le au împreună, Maria și Rosa Alexandra.
 Vezi galeria foto >

De ce Pepe încă poartă verigheta

Un alt detaliu cu care Pepe și-a surprins audiența a fost faptul că acesta poartă în continuare verigheta, descriind-o ca „un accesoriu' care îi place: 

„Am văzut-o și pe aia cu Pepe a renunțat la verighetă. Mâine o s-o am. Mie mi se pare fix un accesoriu, adică mie îmi place, o s-o port, n-o am acum la mână pentru că am avut filmări și n-am putut s-o port. De vreo 4-5 zile n-am mai pus-o pe mână dar asta nu înseamnă că mâine n-o pun înapoi', a mai spus Pepe, la BarOnline.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare