Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Pepe, despre Raluca, fosta sa soție: „Și după divorț, numele ei e tot Pascu”. Artistul încă poartă verigheta

Pepe, despre Raluca, fosta sa soție: „Și după divorț, numele ei e tot Pascu”. Artistul încă poartă verigheta
10

de Redactia Tvmania

Noi detalii ies la iveală despre divorțul dintre Pepe și Raluca Pastramă. Una din despărțirile care au șocat showbiz-ul românesc în 2020 s-a încheiat, se pare, cu bine.

Cel care a oferit câteva secrete din casă a fost chiar Pepe, în cadrul emisiunii sale din mediul online. Artistul a divorțat de Raluca Pastramă în urmă cu două luni. Divorțul a fost unul amiabil la notar. Iată că Raluca a optat însă să păstreze numele  bărbatului cu care a fost căsătorită timp de 8 ani.

 „Băi nene, nu e Raluca Pastramă, că aici nu înțelege presa și vreau să fac lumină. Și după divorț, numele ei e tot Pascu. Și a fost Pascu și în timpul căsătoriei. Ea nu mai e Pastramă de 8 ani! Și-a păstrat numele…”, a declarat Pepe, în cadrul emisiunii sale online.
Conform declarațiilor lui Pepe, Raluca a fost cea care nu a mai dorit să revină la numele de domnișoară după divorț.  Ea a preferat să rămână cu numele artistului, Pascu, așa cum, de altfel, le cheamă și pe cele două fiice pe care aceștia le au împreună, Maria și Rosa Alexandra.

115931450_1001801110277737_7277965613419040900_nIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 10

De ce Pepe încă poartă verigheta

Un alt detaliu cu care Pepe și-a surprins audiența a fost faptul că acesta poartă în continuare verigheta, descriind-o ca „un accesoriu” care îi place: 

„Am văzut-o și pe aia cu Pepe a renunțat la verighetă. Mâine o s-o am. Mie mi se pare fix un accesoriu, adică mie îmi place, o s-o port, n-o am acum la mână pentru că am avut filmări și n-am putut s-o port. De vreo 4-5 zile n-am mai pus-o pe mână dar asta nu înseamnă că mâine n-o pun înapoi”, a mai spus Pepe, la BarOnline.

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton