; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Pepe zi nastere

Pepe, aniversare fără inhibiții! Și-a sărutat iubita în fața fiicelor

20 July 2021

Pepe și-a sărbătorit luni seară ziua de naștere cu o petrecere pe cinste! Artistul a fost însoțit de cei dragi, de fiicele sale, dar și de noua iubită! 

Pepe a împlinit luni, 19 iulie, 42 de ani. Artistul se simte mai împlinit ca niciodată, iar la petrecerea pe care a organizat-o de ziua sa de naștere, a dorit să dea frâu liber sentimentelor! 

De la frumosul eveniment al lui Pepe nu au lipsit prietenii apropiați precum Oana Roman, familia, dar nici noua sa iubită Yasmine Ody. 

Pepe, care a fost recent plecat în vacanță cu noua iubită și fiicele sale, a împărtășit și cu prietenii săi  din mediul online imaigini de la ziua sa de naștere și câteva momente au atras atenția urmăritorilor săi. 

Chiar în momentul în care a suflat în lumânări, Pepe le avea alături pe fiicele sale Rosa și Maria, dar și pa iubita sa, Yasmine, pe care a sărutat-o la scurt timp după ce și-a pus marea dorință. Artistul nu a mai ținut cont de prezența fiicelor sale și a dat frâu liber sentimentelor. 

Familia, bunii prieteni printre care și Oana Roman, toți s-au distrat în seara de 19 iulie la petrecerea organizată în cinstea lui Pepe. A mai trecut un an din viața artistului, așa că acesta și-a dorit o reuniune memorabilă, alături de toți cei dragi. Cântărețul a postat pe Instagram mai multe imagini de la aniversarea sa. Cele care au atras atenția au fost fiicele, Rosa și Maria, dar și iubita cântărețului, Yasmine Ody.

 Vezi galeria foto >

Chiar la momentul tortului, tatăl și-a luat în brațe fetițele și au suflat împreună în lumânări. A urmat apoi un alt moment, iubita l-a felicitat, dar l-a și sărutat în fața micuțelor lui.

Pepe a divorțat de comun acord de Raluca Pastramă în luna februarie 2020. Despărțirea a fost anunțată la începutul lunii noiembrie de artist pe Youtube. Cei doi erau căsătoriți de 8 ani. Despre noua sa parteneră, Pepe a făcut o serie de mărturisiri în urmă cu câteva săptămâni:

„Nu vreau să dau momentan nicio declarație, pentru că suntem foarte la început. Dacă vorbesc acum, m-aș grăbi. Nu e niciun secret și nu ascund că aș fi cu Yasmine, mai ales că am pus acele filmulețe cu noi pe Stories Instagram. Dacă aș spune acum că am o relație, și peste două luni nu vom mai fi împreună… Înțelegeți de ce nu vreau să vorbesc', a declarat Pepe, potrivit click.ro. Pepe și Raluca Pascu au divorțat la notar în luna februarie a acestui an. Au rămas în relații bune, de dragul fiicelor lor.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare