; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Pepe aduce „Gashka mare” la Antena 1

VIDEO. Pepe aduce „Gashka mare” la Antena 1. Noua emisiune începe luna aceasta

19 July 2017

Antena 1 va lansa în curând o nouă emisiune estivală. Gazda show-ului Gashka mare, programat să intre pe post începând de luni, 31 iulie, va fi Pepe. Programul va putea fi urmărit de luni până vineri, de la ora 17.00, timp de două ore.

La Gashka mare', două familii sau două găști de prieteni (trei-patru membri de fiecare echipă) se vor duela' într-o competiție extrem de haioasă, se arată într-un comunicat Antena 1.

„Probe fizice, quizz-uri și provocări pe apă' îi vor pune pe concurenți în dificultate, dar vor stârni râsete și vor genera simpatie. Fiecare tabără va fi condusă în luptă' de câte un căpitan pe măsură, gata să o susțină în fiecare clipă. Aceștia vor fi Dorian Popa, care își va arăta mușchii, și la propriu și la figurat, și simpatica Theo Rose.', mai scrie în documentul citat anterior.

Vara asta îmi voi petrece vacanța cu toți românii. Și sunt bucuros că ne vom vedea în direct, în fiecare zi, de luni până vineri, toată luna august. Așa că vă sfătuiesc să vă înscrieți în joc, pentru că va fi o competiție frumoasă, veselă, haioasă, în care vă veți distra foarte tare. Vor fi jocuri de familie, de îndemânare, jocuri care vă vor testa prietenia, toate însă extrem de amuzante', spune Pepe, gazda show-ului.

Echipa câștigătoare va fi recompensată la finalul fiecărei ediții cu un premiu, însă nici echipa mai puțin norocoasă nu va pleca acasă cu mâna goală. De asemenea, oamenii obișnuiți aflați în momentul acela în parcul acvatic de distracții vor fi implicați în joc, în cadrul unei probe speciale, proba publicului', dotată cu premii atractive.

Dorian Popa va mai avea o misiune în cadrul show-ului: el va fi reporterul special care va aduce materiale inedite, haioase, trăsnite, din locurile unde românii își petrec vacanța.

Promo-ul emisiunii lui Pepe poate fi urmărit aici:

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare