; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Cover   pepe   hai!   online

Pepe a lansat videoclipul celui mai recent single, „Hai!”

11 October 2017

Cea mai recentă piesă lansată de Pepe, „Hai!', este îndemnul îndemnul artistului pentru un început de toamnă plin de energie, fiind un single care combină pasiunea specifică din flamenco cu ritmurile nebune latino. La Industria J s-a ocupat de producţia executivă a piesei, Jimmy Dub şi Dj Bonne semnând compoziţia, versurile fiind scrise de chiar de Pepe.

„Imediat după lansarea piesei „Sentimente intense' foarte mulţi prieteni din online m-au întrebat cum se termină povestea aşa că după o noapte fierbinte' m-am pus pe scris. Aşa s-a născut Hai!' şi pentru a preîntâmpina orice discuţii precizez că tot ceea ce spun eu acolo este din auzite, de la un prieten sau, cel mult, din amintiri', a declarat cântăreţul.

Pe micile ecrane, Pepe (38 de ani) poate fi văzut sâmbata la „Te cunosc de undeva!' (Antena 1) în calitate de invitat permanent. În ceea ce priveşte viaţa privată, el a declarat pe Facebook, că îşi mai doreşte încă un copil cu soţia sa, Raluca, cei doi având împreună două fetiţe: „#Hai! Cu încă un copil! Dacă vrea soţia, bineînţeles'.

 

Vedeţi aici videoclipul „Hai!':

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare