; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Pepe

Pepe a lansat piesa “Picături de dragoste”

15 February 2016

Nici nu a trecut bine Ziua Îndrăgostiţilor, căci Pepe vrea să menţină viu spiritul acestei sărbători cu o piesă nouă şi romantică intitulată sugestiv Picături de dragoste'.

pepe pepep

Picături de dragoste' este o piesă lucrată mult timp şi cumva acest lucru se simte. Din când în când mai adăugam ceva la ea pentru că nu eram eu convins că am spus totul. Acum sunt sigur că nu ai cum să defineşti în întregime ce înseamnă iubirea şi cu siguranţă nu ai cum să rezumi totul în cinci minute. Mă bucură foarte mult faptul că piesa a fost primită atât de bine de către public şi promit că voi continua şi această linie. Cei care au ascultat piesa au dreptate. Genul acesta de melodii mă definesc în mare parte ca şi artist şi, de aceea, la o perioadă de timp, single-ul pe care îl voi lansa va fi ca şi o continuare a tot ceea ce înseamnă Picături de dragoste', a declarat juratul de la „Next Star' (Antena 1).

Piesa, care beneficiază şi de un videoclip, a fost produsă în întregime de către artist atât în ceea ce priveşte partea de compoziţie cât şi din punct de vedere al versurilor.

Vedeţi aici videoclipul piesei Picături de dragoste':

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare