; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

E!   KUWTK_

Penultimul sezon al reality show-ului „Keeping up with the Kardashians” va fi difuzat din 27 septembrie, la E!

22 September 2020

În luna septembrie este difuzat sezonului 19 și familia Kardashian-Jenner trebuie să înfrunte noi provocări. După dezamăgirile sentimentale și problemele provocate de pierderea încrederii, urmate de conflicte, Kim, Kourtney și Khloé trebuie să ia decizii importante în calitate de mame și femei.

Noile episoade dezvăluie unde se aflau membrii familiei Kardashian-Jenner când a izbucnit pandemia de Covid-19. Este clar că celebritatea nu face izolarea mai ușoară și noile episoade dezvăluie publicului cum au făcut față timpului petrecut în casă, cum a reacționat Scott când presa a făcut publică informația că este într-o clinică de dezalcoolizare, de ce Khloé se simte rău și cum arată întâlnirile de familie când toți sunt în locații diferite. 

Când întreaga lume intră în izolare, familia Kardashian reușește să rămână la fel de unită. Vezi cum, în noile episoade difuzate din 27 septembrie, la E!, duminica de la 22:00.

 

Reality show-ul „Keeping Up With The Kardashians’, transmis de postul de televiziune E! ajunge la final după 14 ani de difuzare și 20 de sezoane. Kim Kardashian a anunțat fanii emisiunii printr-o postare pe Instagram că ea și familia ei își vor lua rămas bun după difuzarea sezonului 20. 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare