; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Pentru fanii „Mașini”, HBO difuzează câteva scurtmetraje cu Bucșă (3)

Pentru fanii „Mașini”, HBO difuzează câteva scurtmetraje cu Bucșă

12 February 2018

Pe 4 martie, HBO România invită pe toată lumea în Radiator Springs, să vizioneze o colecție de scurtmetraje, „Cars Toons', în care Mater / Bucșă, mașina de tractare din „Mașini' / „Cars', interpretează rolul principal în șase povești create de Disney și Pixar.

Totul începe la ora 07.30, cu „Mater, un monstru pe roți' / „Monster Truck Mater', în care Mater este un luptător profesionist care luptă cu tot felul de personaje ca să ajungă, de la nivelul de amator, campion mondial la wrestling. Când se confruntă cu cel mai mare adversar, Mater îi cere ajutorul partenerului său de echipă, Frightening McMean. În continare, aventurile se țin lanț până la ora 08.15, vom vedea vedea lupte cu tauri, concerte rock, curse de mașini, nave extraterestre și chiar călătorii în timp… Alături de Bucșă, vor fi și prietenii lui, Fulger McQueen, Stanley (fondatorul orașului Radiator Springs) sau Lizzie.

 Vezi galeria foto >

Scurtmetrajele lui Bucșă încep toate la fel, cu acesta povestind ceva din trecut, în care evident el este personajul principal. Când Fulger McQueen întreabă când s-a întâmplat asta, Bucșă exclamă: „Nu îți amintești și tu erai acolo!'. Apoi Bucșă își continuă povestea.

Seria a fost difuzată în America pe Disney Channel, Disney XD și ABC Family între 2008 și 2014.

Puteți vedea aici, trailer-ul seriei „Cars Toons':

https://www.youtube.com/watch?v=vjJtVZ24OJ8

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare