; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Sa nceapa aventura

Pentru fanii Cartoon Network, Miniso lansează la nivel global o gamă de produse „Să-nceapă aventura”

07 February 2019

Cartoon Network şi Miniso au colaborat pentru realizarea unei colecţii de 264 de produse „Să-nceapă aventura', care vor fi plasate în toate magazinele Miniso din toate cele 62 de teritorii la nivel global. Din Europa în Asia, din Africa în America de Nord şi cea de Sud, Miniso îşi umple rafturile cu îndrăgitele personaje Finn, Jake, BMO şi Prinţesa Spaţiului cu Bulgări.

 Vezi galeria foto >

Lansarea începe luna aceasta la nivel global, iar fanii Să-nceapă aventura' se vor putea bucura de întreaga colecţie din magazine, care va cuprinde pluşuri, papetărie, cadouri şi accesorii, cum ar fi rucsacuri şi produse cosmetice.

„Dimensiunea impresionanţă a acestei colaborări demonstrează popularitatea globală și calitățile francizei Să-nceapă aventura', a declarat Vikram Sharma, vicepreşedinte al Cartoon Network Enterprises, Asia Pacific. „Miniso a fost un partener excelent pentru noi. Atunci când şi-au dorit un brand care să ofere tinerilor fani o asociere distractivă cu brandul lor, Să-nceapă aventura a fost alegerea evidentă, matematică!'.

În acelaşi timp, un nou stoc de produse „Aventurile fraţilor urşi' – un alt brand Cartoon Network – va ajunge pe rafturile magazinelor Miniso, alături de produsele „Să-nceapă aventura'.

În urma vânzărilor impresionante pe care le-a avut colaborarea iniţială, din 2018, mai mult de 200 de noi produse „Aventurile fraţilor urşi' vor ajunge anul acesta în magazine.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare