; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

My little pony friendship is magic series 2

Pentru fani. În aprilie, avem festival de filme cu „Micul meu ponei” la JimJam

28 March 2018

Pentru o porție de magie, culoare și distracție alături de poneii Twilight Sparkle, Applejack, Fluttershy, Pinkie Pie, Rainbow Dash și Rarity, suntem invitați în aprilie la JimJam, care difuzează în fiecare sâmbătă și duminică din lună, de la ora 11.07 (și în reluare, de la 18.05), câte un film din seria „Micul meu ponei'.

  • „Micul meu ponei: Curcubeul fugar' – pe 1 și 21 aprilie

Rarity trebuie să creeze primul curcubeu al anotimpului respectiv, alături de Brights Brightly, Whistle Wishes și Cheerilee. Curcubeul trebuie să apară după apariția celei de-a treia stele căzătoare din patru, iar poneii reprezintă culorile galben, albastru, mov și roz. Cheerilee încearcă să îi explice lui Rarity la ce elemente trebuie să fie atentă în timpul ceremoniei, dar aceasta e cu mintea în altă parte și asta nu e deloc bine…

  • „Micul meu ponei: Aventura dorită de Twinkle' – pe 7 și 22 aprilie

Poneii abia așteaptă festivalul Dorințelor de Iarnă, unde fiecăreia i se va îndeplini o dorință specială. Dar când apare o problemă, trebuie să pornească într-o călătorie inițiatică, la fnalul căreia înțeleg că prietenia poate îndeplini orice vis.

  • „Micul meu ponei: Dans în nori' – pe 8 și 28 aprilie

Twinkle Twirl trebuie să pună la punct un dans special pentru Balul Prieteniei, dar nu are deloc inspirație, așa că își pune o dorință legată de asta.

  • „Micul meu ponei: Prietenii nu sunt niciodată departe' – pe 8, 14 și 28 aprilie

Nimic nu e atât de distractiv ca a-ți face noi prieteni! Sky Wishes și Star Catcher vor ca toată lumea din Ponyville și de pe Insula Fluturilor să se împrietenească, dar poneii sunt timizi. Oare o petrecere cu muzică, jocuri interesante și dulciuri ar ajuta?

  • „Micul meu ponei: O aniversare magică' – pe 14 și 29 aprilie

Zilele de naștere sunt importante în lumea My Little Pony, unde toată lumea se distrează la aniversări! Mai ales dacă sărbătorita are parte de ditamai surpriza! Astăzi e ziua lui Kimono, cea mai înțeleaptă din tot Ponyville-ul, iar Razzaroo, Minty și prietenele lor vor să încerce o surpriză unică.

  • „Micul meu ponei: Parada prințesei' – pe 15 aprilie

Poneii se pregătesc pentru Parada de Primăvară. Dar când Wysteria și Pinkie Pie se trezesc într-o peșteră, alături de un dragon pe nume Spike (care doarme de 1.000 de ani și se trezește tocmai acum), s-ar putea ca petrecerea să se anuleze… Spike o transformă pe Wysteria în Prințesa din Ponyville, dar aceasta învață că sunt lucruri mai importante în viață.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare