; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Copyright Gabriela Arsenie Antena1_010215_HK 2_0095

Pentru cine gătesc astăzi concurenții “Hell’s Kitchen – Iadul bucătarilor”

07 April 2015

Să dăruiești este probabil unul dintre cele mai frumoase lucruri pe care le poate face un om. Iar atunci când dăruiești unui copil, fericirea de pe chipul lui merită tot efortul. Asta vor simți concurenții de la Hells Kitchen – Iadul bucătarilor' în ediția de azi, când vor avea de gătit pentru un grup de copii fără părinți, care trăiesc la asociația SOS Satele copiilor și care nu au avut parte până acum de o aniversare ca la carte.

[Not a valid template]

Instructorul K 1, în lacrimi în fața copiilor

Ciprian, fostul instructor K 1 de la Hells Kitchen', va trece prin emoții de nedescris în ediția de azi. Copleșit de poveștile micuților pentru care cuvinte precum 'mama' sau 'tata' au cu totul și cu totul alt înțeles, acesta nu își va putea stăpâni lacrimile. Impresionat de copii și cuprins de emoția propriilor sale amintiri – el însuși crescând fără tată – Ciprian aproape că va claca în timpul service-ului.

 

La cumpărărturi pe biciclete

Tot în ediția de azi, 7 aprilie, concurenții au parte de o probă neașteptată. Cei trei jurați le dau vestea că trebuie să meargă la cumpărături pe biciclete, să facă aprovizionarea pentru fiecare echipă și să se încadreze într-o sumă de bani fixă. Proba va fi cu atât mai savuroasă cu cât concurenții vor face pereche cu câte un coleg de echipă, cu care trebuie să alerge printre rafturi legați la o mână.

 

Frankie a fost eliminat luni seară

Ajunși la nominalizări, în ediția de luni seară, cei din echipa albastră i-au ales pe Paul, Frankie și Florin pentru eliminare. În fața celor trei jurați, fiecare dintre cei nominalizați a sperat să nu piardă șansa de a merge mai departe în concurs. Chefii au decis că Frankie este cel care părăsește Iadul bucătarilor'.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare