; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Penelope cruz

Penélope Cruz va fi protagonista filmului italian „L’immensita“, regizat de Emanuele Crialese

09 September 2020

Penélope Cruz s-a alăturat unui nou proiect, acceptând invitația regizoului Emanuele Crialese de a fi protagonista peliculei italiene „Limmensita.

Conform celor de la Variety, „Limmensita' va oferi portretul intim al unei familii din anii 1970, descriind societatea italiană într-un moment de cotitură. Acţiunea filmului este scrisă de Crialese, Francesca Manieri („Il primo re) şi Vittorio Moroni („Terraferma)

Penelope Cruz va juca rolul Clarei, o mamă care se află în centrul poveştii, a spus Crialese.  Regizorul a mai precizat că personajul lui Cruz în „Limmensita' întruchipează „un arhetip care poate prinde viață doar prin întâlnirea artistică și umană cu sensibilitatea unei mari actrițe precum Penelope Cruz'.

„«Limmensita» este povestea unei iubiri simbiotice, între Clara şi copiii ei, plasată în Roma anilor 1970; o lume suspendată între cartiere aflate în construcţie şi emisiuni TV alb-negru, noi realizări sociale şi vechi modele de familie', a declarat regizorul.

Penélope Cruz a afirmat:

 „Îl admir pe Emanuele Crialese de mult timp şi «Limmensita» este unul dintre cele mai bune scenarii pe care le-am citit.

Crialese a regizat, între altele, „Respiro' (2002), recompensat cu Marele premiu al secţiunii Semaine de la Critique din cadrul Festivalului de la Cannes, „Nuovomondo' şi „Terraferma', care au primit Leul de Argint, respectiv Premiul special al juriului la Veneţia.

Filmările „Limmensita vor începe în vara anului viitor.

 

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare