; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Penelope Cruz si cu Javier Bardem

Penelope Cruz şi Javier Bardem sunt părinţi

26 January 2011

Actorii Penelope Cruz (36 de ani) şi Javier Bardem (41 de ani) au devenit părinţi pentru prima dată, informează publicaţia spaniolă „El Pais', citată de Daily Mail. Evenimentul a avut loc la spitalul Cedars Sinai din Los Angeles.

.

Naşterea bebeluşului (despre care tocmai s-a anunţat că este băiat) a avut loc – se pare – în aceeaşi zi în care Bardem a aflat că este nominalizat la Oscar pentru rolul din pelicula mexicană „Biutiful', marţi, pe 25 ianuarie.

Aceasta este a treia lui nominalizare (actorul a şi câştigat trofeul acum trei ani, pentru rolul din „Nu există ţară pentru bătrâni').

Cei doi se cunosc de aproape 20 de ani şi s-au cuplat în 2007 când filmau împreună pentru „Vicky Cristina Barcelona'. Javier Bardem şi Penelope Cruz s-au căsătorit în iulie 2010, după trei ani de relaţie, în cadrul unei ceremonii discrete în Caraibe, departe de ochii presei.

În luna septembrie a venit şi vestea că cei doi aşteaptă un copil şi că încă nu luaseră o decizie cu privire la numele viitorului membru al familiei.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare