; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Penelope Cruz este însărcinată

15 September 2010

Proaspăt căsătorită cu actorul Javier Bardem, Penelope Cruz deja e pe cale să îşi mărească familia: ea este însărcinată în patru luni şi jumătate, a confirmat purtătorul ei de cuvânt.

.

Foto: Hepta. Penelope Cruz se pregăteşte pentru rolul de mamă.

Foto: Hepta. Penelope Cruz se pregăteşte pentru rolul de mamă.

Tabloidele americane au avut încă o dată dreptate: actriţa Penelope Cruz este însărcinată, fapt recunoscut zilele trecute de purtătorul ei de cuvânt, după ce recent acesta susţinea că spaniola nu aşteaptă un copil, pentru că rolul ei din „Piraţii din Caraibe 4' nici nu i-ar permite-o (ea îl seduce pe personajul jucat de Johnny Depp).

Penelope, care a fost fotografiată pe platourile de la „Piraţii din Caraibe' cu un top care lăsa să se vadă clar că este gravidă, a confirmat că sarcina are patru luni şi jumătate.

Penelope Cruz şi Javier Bardem (41 de ani) s-au căsătorit în iulie, în cadrul unei ceremonii secrete în Bahamas, iar tabloidele precizau atunci că actriţa pierduse o sarcină.

În prezent, cuplul se află la Paris, unde Bardem îşi promovează ultimul lui film, „Biutiful', fiind cazaţi într-un hotel de pe lângă Champs-Elyseés. În timp ce el dă interviuri jurnaliştilor francezi, Penelopa – îmbrăcată adesea în pulovere largi îşi savurează cafeaua liniştită în curtea interioară a hotelului, provocând zâmbete largi soţului ei.

Anul trecut, vedeta mărturisea într-un interviu că nu crede neapărat în căsătorie, ci în „familie, dragoste şi copii' şi că şi-ar dori moştenitori care să fie „cel mai bun proiect din viaţa mea'.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare