; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Pelin Karanah   Mihrimah   fiica sultanului Suleyman

Pelin Karahan îşi face debutul în “Suleyman Magnificul”

30 August 2013

Actriţa Pelin Karahan, care din 3 septembrie va putea fi admirată la Kanal D în serialul Suleyman Magnificul- Sub domnia iubirii', s-a pregătit intens pentru rolul fiicei marelui sultan.

Pelin o interpretează pe Mihrimah Sultan (fiica lui Suleyman şi a sultanei Hurrem) din serialul Suleyman Magnificul – Sub domnia iubirii'. Actriţa de 29 de ani a povestit cât de mult s-a pregătit pentru rol şi ce a însemnat pentru ea să joace în acest serial.

Mihrimah Sultan a fost o figură importantă în istoria Imperiului Otoman. M-am documentat bine cu privire la viaţa eroinei mele. Mihrimah a fost o femeie puternică. Ea putea obţine tot ce îşi dorea, iar acest lucru se datora statutului ei de fiică de sultan. Mihrimah s-a folosit de această poziţie oriunde: în dragoste, în chestiuni politice, în familie. Bănuiesc că a moştenit acest lucru de la mama sa, sultana Hurrem', a declarat frumoasa actriţă.

Serialul fenomen Suleyman Magnificul –Sub domnia iubirii' va fi difuzat începând din 3 septembrie, în fiecare marţi, de la ora 20.00, la Kanal D.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare