; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Pelin Karahan

Pelin Karahan, Mihrimah din “Suleyman”, escapadă în Cipru cu noul iubit

14 March 2014

Pelin KarahanActriţa Pelin Karahan (30 de ani), cea care îi dă viaţă sultanei Mihrimah în serialul Suleyman Magnificul: Sub domnia iubitii' de la Kanal D, a lăsat totul deoparte şi a „fugit' în vacanţă, în Cipru, cu noul ei iubit, Bedri Güntaş.

Deşi s-a zvonit că după divorţul de instructorul de fitness Erdinç Bekiroglu, ea ar avea o idilă cu Ozan Guven, interpretul Boierului Rustem, din acelaşi serial, se pare că Pelin iubeşte cu foc pe altcineva. Ea şi Bedri şi-au oficializat relaţia venind împreună la braţ la Istanbul Fashion Week'.

index

La scurt timp de la acest eveniment, Pelin şi Bedri au fost văzuţi pe plajele însorite ale Ciprului, în apropierea unui hotel de lux unde erau cazaţi. Reporterii turci au zărit-o pe Pelin radiind de fericire pe străzile din centrul oraşului şi, întrebată care este sursa fericirii ei, Pelin a dat vina' pe dragoste. „Ce pot să spun este că tot ceea ce mă înconjoară emană iubire!', a zis ea.

Bedri este preşedintele unei firme de prestigiu din Turcia. Cei doi s-au cunoscut în urmă cu câteva săptămâni la o sală de fitness. Coincidenţă sau nu, Pelin l-a cunoscut şi pe Erdinç, fostul soţ, tot la o sală de fitness şi au format o familie timp de 2 ani.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare