; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Ghostbusters power pack embed02

Peliculele „Ghostbusters: Afterlife” și „Morbius” își amână lansarea

31 March 2020

Încă două dintre lansările așteptate în acest an se amână din cauza pandemiei. „Ghostbusters: Afterlife' și „Morbius', produse de Sony Pictures, nu mai au cum să respecte data programată pentru premieră. 

Conform femalefirst.co.uk, din cauza pandemiei care a ucis deja 37.000 de persoane pe tot globul, studiourile Sony Pictures au amânat lansările peliculelor „Ghostbusters: Afterlife' și „Morbius'.

Programată pentru premieră pe 10 iulie 2020, „Ghostbusters: Afterlife', cea mai nouă aventură a vânătorilor de fantome, cu Paul Rudd și Bill Murray, a fost amânată pentru 5 martie 2021. De asemenea, pelicula „Morbius', cu Jared Leto, Michael Keaton, J.K. Simmons, Jared Harris și Adria Arjona, a fost amânată din 31 iulie 2020 în 19 martie 2021. Povestea urmărește un biochimist, dr. Michael Morbius (Jared Leto), care încearcă să se trateze de o boală rară de sânge și se autoinfectează, devenind vampir. 

O altă peliculă de anvergură, „Greyhound', programată pentru premieră pe 12 iunie, are lansarea amânată pentru o dată deocamdată necunoscută. Filmul, care îi are în distribuție pe Tom Hanks, Elisabeth Shue și Stephen Graham, este plasat la începutul celui de-al Doilea Război Mondial. În acest moment, un căpitan neexperimentat din Marina americană primește misiunea de-a conduce un convoi al Aliaților urmărit de un grup de submarine naziste. 

În schimb, există și o premieră devansată față de termenul inițial. Drama „Fatherhood', cu Kevin Hart, despre un bărbat care trebuie să-și crească singur fetița după ce soția lui moare la naștere, va putea fi văzută de fanii actorului în octombrie 2020, în loc de ianuarie 2021, dată la care premiera era plasată inițial.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare