; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

125348026_10158903693098926_278770428709009910_n

Pelicula „Wonder Woman 1984” va fi lansată în preajma Crăciunului în cinematografe şi online

19 November 2020

Ne lipsesc cinematografele și mai ales premierele mult așteptatelor producții, amânate din cauza pandemiei. Pentru acest sfârșit de an, Warner Bros a anunțat premiera lungmetrajului „Wonder Woman 1984', care o are în rolul principal pe Gal Gadot.

Pelicula va fi lansată în preajma Crăciunului în cinematografe, dar și online. O premieră în ceea ce privește lansările marilor filme va fi că timp de o lună, „Wonder Woman 1984', regizat de Patty Jenkins va fi lansat și în mediul online pe platforma de streaming HBO Max, care din păcate nu este încă disponibilă la nivel internațional. 

La nivel internaţional, unde HBO Max nu e disponibil încă, „Wonder Woman 1984' va debuta în cinematografe cu o săptămână mai devreme, pe 16 decembrie.

Pe lângă cei de la Waner Bros. și Gal Gadot și-a anunțat fanii pe rețelele de socializare: 

„ESTE TIMPUL. Cu toții am așteptat mult timp ca acesta să vină. Nu vă pot spune cât de încântată sunt că veți putea vedea acest film. Nu a fost o decizie ușoară și nu ne-am gândit niciodată că va trebui să amânăm lansarea atât de mult timp, dar COVID a zguduit lumea. Considerăm că filmul nu a fost niciodată atât de relevant și sperăm că va aduce bucurie, speranță și dragoste în inimile voastre. Wonder Woman 1984 este special pentru mine și nu pot decât să sper că va fi la fel de special și pentru voi. Ne-am pus inimile și sufletele în acest film. Așadar .. îl puteți urmări ÎN CINEMATOGRAFE și îl puteți urmări și pe HBOMAX din casele dvs', a fost mesajul actriței Gal Gadot. 

 

ITS TIME. Weve all waited a long time for this one to come. I cant tell you how excited I am for all of you to see…

Publicată de Gal Gadot pe Miercuri, 18 noiembrie 2020

Decizia de a renunţa la premiera tradiţională este surprinzătoare, pentru că „Wonder Woman 1984' – cu un buget de 200 de milioane de dolari – era aşteptat să fie unul dintre filmele de mare succes ale anului, cu potenţialul de a depăşi pragul de încasări de 1 miliard de dolari.

Continuarea, din distribuţia căreia fac parte Pedro Pascal, Kristen Wiig, Chris Pine, Robin Wright şi Connie Nielsen. Iniţial, premiera trebuia să aibă loc pe 5 iunie, apoi a fost mutată pe 14 august şi 2 octombrie.  Producţia filmului a costat aproximativ 180 de milioane de dolari, fără a ţine cont de taxele mari de marketing globale.

 

Articol scris de Alina Stoicescu

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare