; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Img

Pelicula „Nea Mărin miliardar” împlinește 40 de ani. Sergiu Nicolaescu a filmat-o în doar o lună

22 February 2019

Una din cele mai succes pelicule din cinematografia românescă „Nea Mărin miliardar' ajunge la ceas aniversar. Anul acesta marchează 40 de ani de la lansarea filmului regizat de Sergiu Nicolaescu.

 

„Nea Mărin miliardar' este unul dintre filmele care au încântat și încântă generații întregi de români. Cu nume grele pe generic, pelicula s-a bucurat de un imens succes la public.

Anul acesta se împlinesc 40 de ani de la lansarea filmului. Prezentatorul de televiziune Dan Negru a marcat acest eveniment pe contul său de socializare. 

„40 de ani împlinește „Nea Mărin Miliardar' și rămăne cel mai urmărit film din istoria cinematografiei românești. Am filmat cu Sergiu Nicolaescu de un Revelion și filmările au durat 3 zile. Nicolaescu s-a enervat pe mine și a acceptat să vină doar o zi la filmare. „Eu am filmat „nea Mărin' într-o lună și voi nu sunteți în stare să filmați un Revelion într-o zi?' mi-a spus supărat . „Nea Marin Miliardar' s-a filmat într-o lună! 25 August-24 Septembrie ! Și în februarie 79 s-a lansat!  Aproape toți actorii principali au murit, dar următorii 20 de ani va fi imposibil că un alt film românesc să-i doboare recordul de box-oftice ! #goldenage', a precizat Dan Negru în mediul online alături de o fotografie cu actorul Sebastian Papaiani. 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare