; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Lucy

Pelicula „Lucy”, de Luc Besson, se lansează mai devreme decât era prevăzut

04 July 2014

„Lucy', cu Scarlett Johansson si Morgan Freeman, va putea fi văzut în toate cinematografele din România mai devreme decât era plănuit inițial. Astfel, ultima creație a lui Luc Besson va fi lansată cu o săptămână mai devreme, pe 1 august, în loc de 8 august.

Lucy

Începând cu „Nikita' și „Leon', și până la „Al cincilea element', scenaristul și regizorul Luc Besson a creat unele din cele mai dure și mai memorabile eroine de acțiune din istoria cinematografului. Acum, Besson ne-o prezintă pe Scarlett Johansson în „Lucy', un thriller de acțiune despre o femeie care e prinsă accidental într-o afacere periculoasă care se întoarce împotriva celor care au răpit-o și care o transformă într-o mașinărie de luptă nemiloasă, evoluată dincolo de puterea de înțelegere omenească.

Despre personajul său, regizorul şi scenaristul a spus: “Îmi place să văd cum o femeie se transformă într-un personaj extrem de puternic. E ca atunci când găteşti: zahăr cu puţină sare. Lucy cu siguranţă poate să devină sărată”, a spus Besson, citat de Cinemagia.ro.

Alături de Scarlett Johansson îl găsim pe legendarul Morgan Freeman, laureat cu Oscar.

Filmul e produs de Virginie Besson-Silla, pentru EuropaCorp.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare