; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Renee Zellweger Judy 2019 cr David Hindley Courtesy of LD Entertainment and Roadside Attractions billboard 1548 compressed

Pelicula „Judy”, cu Renée Zellweger în rol principal, va fi transmisă de HBO. Când are loc premiera

14 September 2020

Multipremiata dramă britanică „Judy' (2019), în care Renée Zellweger interpretează strălucit rolul marii actrițe și cântărețe Judy Garland, va avea premiera la HBO pe 27 septembrie. 

Filmul regizat de britanicul Rupert Goold, care i-a adus anul acesta premiul Oscar pentru rol principal, Globul de Aur, BAFTA și numeroase alte premii lui Renée Zellweger, va avea premiera la HBO pe 27 septembrie, la ora 20.00. 

Acțiunea din „Judy' este concentrată pe turneul de cinci săptămâni întreprins la Londra de Judy Garland în anul 1968, la aproape trei decenii de când rolul din „Vrăjitorul din Oz' (1939) i-a adus celebritatea internațională. Deși reprezentația ei are loc cu casa închisă, la clubul de noapte Talk of the Town, Judy Garland se simte tot mai slăbită, cu sănătatea șubredă și o viață personală presărată cu drame și eșecuri. Cu toate acestea, ea se pregătește pentru a fi în cea mai bună formă în spectacol, negociază cu impresarii și îi cucerește pe toți cei din jur cu farmecul său extraordinar, implicându-se chiar într-o poveste de dragoste cu Mickey Deans (Finn Wittrock), al cincilea soț al ei. 

Un film caracterizat de critici drept „un portret pentru realizarea căruia actrița și personajul se întâlnesc la jumătatea drumului, călăuzindu-se reciproc spre reușită', „Judy' readuce în atenție excepționalul potențial dramatic al lui Renée Zellweger, prea puțin pus în valoare de producțiile în care a jucat în ultimii ani. 

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare