; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

CEL ALES   Laura Cosoi  Bogdan Stanoevici (3)

“Cel ales” a intrat în competiția oficială a Festivalului de Film de la Tiburon

10 March 2015

Filmul Cel ales', regizat de Cristian Comeagă, a fost selectat pentru a participa la a 14-a ediție a Festivalului Internațional de Film de la Tiburon, care va avea loc între 9-17 aprilie.

Cel ales

Pelicula, care îi are în rolurile principale pe Bogdan Stanoevici, Laura Cosoi, Nicodim Ungureanu și Olimpia Melinte, va fi lansată în cinematografele din România pe 24 aprilie.

CEL ALES - Laura Cosoi  Bogdan Stanoevici (3)

Povestea filmului începe în anii 80, când domnul X (Bogdan Stanoevici) a fost ajutat să fugă din țară tocmai de cei care erau puși să-l țină în ea cu orice preț. Ani mai târziu, i-au cerut un favor, la schimb: o crimă. S-a împotrivit întâi, apoi s-a conformat, dar ezitarea l-a costat scump: l-au declarat mort, în timp ce el a trebuit să părăsească țara de adopție, renunțând la identitate şi la familie. După toate acestea, acţiunea se mută în prezent, când domnul X conduce, alături de o tânără necunoscută (Laura Cosoi), o mașină printr-o țară care nu mai e a lui, în căutarea ieșirii din labirintul în care a intrat cu 30 de ani în urmă.

CEL ALES - Olimpia Melinte  Nicodim Ungureanu

Filmul e în egală măsură brutal și delicat, agreabil și tulburător. Nu e povestea adevărată a unui individ, ci un mozaic din cioburi de povești, toate adevărate. Sper să aducă un nod în gât celor care-l vor vedea', a declarat Cristian Comeagă, care a mai regizat, în 2010, La bani, la cap, la oase'.

http://www.youtube.com/watch?v=akUZQ4q-3xc
Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare