; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Pedro pascal1

Pedro Pascal va juca în serialul HBO „The Last of Us”, inspirat de un joc video

19 February 2021

Pedro Pascal (46 de ani), celebru din serialul de succes „Mandalorian', va fi vedeta unui alt proiect ambițios – serialul HBO „The Last of Us', adaptare după un joc video foarte popular al firmei Sony, scrie deadline.com. 

 

În centrul acțiunii acestuia, plasată la douăzeci de ani după distrugerea civilizației actuale în urma unei pandemii, se află Joel (Pedro Pascal) și Ellie (Bella Ramsey, cunoscută din „Urzeala tronurilor', în care a fost Lyanna Mormont), două personaje care călătoresc printr-o Americă devastată. Joel a supraviețuit multor încercări dure, iar acum trebuie să o scoată ilegal pe Ellie, o adolescentă de 14 ani, dintr-o zonă aflată în carantină. Ceea ce începe ca o sarcină banală se dovedește o aventură extrem de dificilă, cei doi ajungând să depindă unul de celălalt pentru supraviețuire. Chinuit de traumele din trecut, Joel, personajul interpretat de Pedro Pascal, trebuie să traverseze America răvășită de pandemie, în timp ce o protejează pe această tânără care reprezintă ultima speranță a omenirii. 

 

Creatorii noului serial HBO sunt Craig Mazin (scenaristul premiatului serial „Cernobîl') și Neil Druckmann (unul dintre scenariștii jocului video „The Last of Us'), care vor fi și producători executivi. Episodul pilot al serialului va fi regizat de Kantemir Balagov, regizorul filmelor „Closeness' (2017) și „Beanpole' (2019), iar „The Last of Us' urmează să fie lansat în 2021. 

 

Pedro Pascal a colaborat, și el, cu HBO la celebrul serial „Urzeala tronurilor' (în care a jucat rolul lui Oberyn Martell) și este, de asemenea, cunoscut din serialul Narcos și din filmul „Wonder Woman 1984' (2020), în care l-a intepretat pe maleficul Max Lord. În prezent, actorul filmează pentru pelicula Netflix „The Bubble', al lui Judd Apatow.  

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare