; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Nurgul yesilcay

FOTO. Pe unde se mai plimbă actriţa Nurgül Yeşilçay („Furtună pe Bosfor”, „Kösem”)

8 August 2017

Nurgül Yeşilçay, pe care aţi văzut-o în rolul Gülseren în serialul „Furtună pe Bosfor', se bucură de o binemeritată vacanţă alaturi de fiul ei, Osman în vârstă de 12 ani. Actriţa de 41 de ani a ales mai multe destinaţii pentru vara aceasta: ea a fost mai întâi în Barcelona, Spania, după care a vizitat Beirut, capitala Libanului.

Întoarsă în Turcia, Nurgül s-a dus la un resort din Antalya  să facă o cură de detoxifiere. În tot acest timp, Osman i-a fost alături, însă nu s-a plictisit în timp ce mama lui urma procedurile de detox, căci a găsit un parc de distracţii.

 

 Vezi galeria foto >

 

Cât priveşte cariera, Nurgül Yeşilçay a terminat în primăvară filmările la serialul de epocă „Kösem'. Cel de-al doilea sezon, şi ultimul al serialului, în care Nurgül i-a dat viaţă sultanei Kösem la maturitate, s-a terminat în Turcia pe 27 iunie.

La noi, postul Kanal D a difuzat anul trecut primul sezon al grandioasei producţii turceşti, iar acum așteptăm și sezonul 2.

Ultimul proiect cinematografic al lui Nurgül a fost comedia romantică „İkinci Şans', filmată anul trecut, în care l-a avut ca partener pe Özcan Deniz.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare