; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Nurgul yesilcay

FOTO. Pe unde se mai plimbă actriţa Nurgül Yeşilçay („Furtună pe Bosfor”, „Kösem”)

08 August 2017

Nurgül Yeşilçay, pe care aţi văzut-o în rolul Gülseren în serialul „Furtună pe Bosfor', se bucură de o binemeritată vacanţă alaturi de fiul ei, Osman în vârstă de 12 ani. Actriţa de 41 de ani a ales mai multe destinaţii pentru vara aceasta: ea a fost mai întâi în Barcelona, Spania, după care a vizitat Beirut, capitala Libanului.

Întoarsă în Turcia, Nurgül s-a dus la un resort din Antalya  să facă o cură de detoxifiere. În tot acest timp, Osman i-a fost alături, însă nu s-a plictisit în timp ce mama lui urma procedurile de detox, căci a găsit un parc de distracţii.

 

 Vezi galeria foto >

 

Cât priveşte cariera, Nurgül Yeşilçay a terminat în primăvară filmările la serialul de epocă „Kösem'. Cel de-al doilea sezon, şi ultimul al serialului, în care Nurgül i-a dat viaţă sultanei Kösem la maturitate, s-a terminat în Turcia pe 27 iunie.

La noi, postul Kanal D a difuzat anul trecut primul sezon al grandioasei producţii turceşti, iar acum așteptăm și sezonul 2.

Ultimul proiect cinematografic al lui Nurgül a fost comedia romantică „İkinci Şans', filmată anul trecut, în care l-a avut ca partener pe Özcan Deniz.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare