; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Photo by GinaPistol on February 10,

Pe ultima sută de metri! Cum arată camera fetiței pe care o așteaptă Gina Pistol și Smiley

01 March 2021

Luna aceasta Smiley și Gina Pistol vor deveni părinți pentru prima oară. Cei doi sunt pe ultima sută de metri cu pregătirile, iar emoțiile cresc în intensitate pentru cuplul care s-a declarat entuziasmat de venirea pe lume a fiicei lor. 

În această dimineață, Gina a postat în mediul online câteva fotografii din camera pe care a pregătit-o cu mult drag micuței sale. Aceasta a dezvăluit că bagajul pentru spital este pregătit, nașterea fiicei lor fiind așteptată în orice moment.

De altfel, Smiley mărturisea în  urmă cu o săptămâna în emisiunea lui Cătălin Măruță că nu prea mai pleacă de acasă din acest motiv:

„Am emoții.. și cu cât trec zilele mai mult, cu fiecare zi ce trece, realizăm amândoi că se întâmplă și că mai e foarte puțin. Suntem pregătiți credem noi, dar cu siguranță sunt foarte multe lucruri pentru care nu suntem pregătiți, foarte multe emoții pe care o să le simțim, pentru care nu știu dacă suntem pregătiți, dar suntem foarte entuziasmați și așteptăm cu sufletul la gură! Gina se simte foarte bine, în ultima perioadă lucrurile se mișcă mai greu. Deocamdată petrec mai mult timp acasă stau prin jurul casei că nu se știe niciodată! Nu am mai plecat pe nicăieri, doar studio, dar tot așa cu program scurt’, i-a povestit Smiley lui Cătălin Măruță. 

Camera micuței celor doi a fost amenajată în culori pastelate predominante roz pudrat, iar mobilierul de culoare albă. 

Iată imaginile din camera fetiței pe care o așteaptă Gina Pistol și Smiley

 Vezi galeria foto >

După ce a postat respectivele imagini, Gina a mai mărturisit că nu reușește să se mai odihnească:

 „Ideea este că în perioada asta toată lumea îmi recomandă să dorm, să mă odihnesc, dar ce credeți, nu pot să dorm! Nu pot. Dorm cel mult o oră, o oră jumate, mă trezesc, am anumite nevoi.. Cumva cred că mă pregătesc pentru ce va urma'.

În ceea ce privește numele ales de cuplu pentru fetița lor, Smiley a spus că toți îl vom afla „la momentul potrivit’, cel mai probabil atunci când vor anunța nașterea fetiței lor. 

Gina Pistol a povestit și ea pe InstaStory , pe 24 februarie, că momentul este foarte aproape:

„Mai am foarte puțin.. nu săptămâna asta care vine, cealaltă! Abia acum încep să realizez ce mi se întâmplă asta după discuția avută cu anestezistul și mă apucă panica! Încep să mă gândesc dacă o să fiu o mamă bună, dacă o să am răbdare..dar cred că toate femeile au trecut prin asta!’, a spus Gina emoționată.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare