; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

_MG_7398

Pe „Temptation Island – Insula iubirii”, fetele au parte de o ispită nouă

16 May 2016

Adunate de sunetul alarmei pentru a le fi comunicate veștile de ultimă oră, fetele de pe „Temptation Island – Insula iubirii' află că vor avea parte de o nouă ispită, Tudor.

[Not a valid template]

Așa cum însuși se descrie, Costin Tudor este o personă optimistă, tonică, ce-și dorește să le facă pe fete să se deschidă și să se simtă bine. Mai mult decât orice, Tudor este hotărât să-și joace rolul de ispită până la capăt și să nu se lase deturnat sub nicio formă de la scopul său. „Dacă va fi nevoie să mint, voi minți. Nu am probleme să mint ca să-mi ating scopul', a declarat fără menajamente Tudor, în vârstă de 26 de ani, economist și instructor de fitness. Conștient că arată bine, Costin spune că tinde că creadă că e „mai mult decât un abdomen sculptat' și își propune să se folosească de toate atuurile pentru a fi cea mai bună ispită din acest sezon.

Cum vor reacționa fetele și dacă vor intra în jocul lui sau nu, telespectatorii Antenei 1 vor putea vedea din cea de-a doua ediție a emisiunii „Temptation Island – Insula iubirii', din 17 mai, de la ora 20.30. Emisiunea este difuzată în fiecare săptămână marți și miercuri, de la ora 20.30.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare