; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Pompiliu (Florin Călinescu)   „Las Fierbinți”

Pe scurt, despre ce se întâmplă azi în „Las Fierbinți”, „Atletico Textila” și „Jocuri de celebritate”

26 April 2017

Miercuri, de la 20:30, telespectatorii vor fi cu ochii în patru pentru a găsi spionii din „Las Fierbinți', în „Atletico Textila' echipa se mută în sala de fitness, iar în „Jocuri de celebritate' se râde alături de Oana Sârbu, Connect-R, Feli și Doru Todoruț.

Ajung spionii în Las Fierbinți!

Primarul Vasile află o informație extrem de valoroasă mâine, de la 20:30: în Fierbinți sunt spioni! După ce își face griji că toate activitățile ilicite i-ar putea fi descoperite, Vasile apelează la Bobiță și, după ce se asigură că este de încredere, îi face o confidență:

„De-aia nu merge țara asta, că oamenii nu-și văd de treburile lor! Nu mai poți să furi un sac cu ciment, o căruță de lemne, că se trezește câte unul să dea cu subsemnatul.'.

În timp ce Vasile încearcă să descopere cine este securistul, Brânzoi este pregătit să îi declare război lui Ardiles, despre care crede că i-a furat găinile. Robi nu îl poate ajuta pe Brânzoi cu un raport oficial, pentru că nu are semnalmentele găinilor și nici alte dovezi, iar concluzia polițistului este una simplă: „Uneori, hoții mai și scapă!'.

Echipa „Atletico Textila' e nevoită să renunțe la stadion

De la 21:30, Pompiliu (Florin Călinescu) le dă o veste „minunată' celor din „Atletico Textila': echipa de fotbal își mută sediul în sala de fitness, pentru că el a închiriat stadionul vecinilor care vor să facă grătare la iarbă verde!

În mulțimea de aparate de forță, Costeluș este în mare pericol să se accidenteze (din nou), iar Bogdan Stelea are o halteră deosebită: pe Vlăduț!

Raluca este și ea preocupată, însă nu de fotbal sau de administrarea echipei, ci să îl facă gelos pe Nea Gică, iar amantul pe care îl mituiește să îi intre în joc este Adiță.

Connect-R, Oana Sârbu, Feli și Doru Todoruț vin la „Jocuri de celebritate'

În această seară, de la 22:30, sunteți invitați la „Jocuri de celebritate'. Vom vedea cum se descurcă Connect-R, Oana Sârbu, Feli și Doru Todoruț la probele pregătite de Mihai Bobonete.

Oana Sârbu și Connect-R, alături de invitatul lor, fac echipă cu Paul Ipate, iar pe canapeaua opusă, Octavian Strunilă îi are alături pe Feli, Doru Todoruț și invitatul lor. Pentru ce luptă ce doi invitați și cine va reuși să îi ia banii lui Bobonete, rămâne de văzut la Pro TV.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare