; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

_copyright Gabriela Arsenie Antena1_130815_TCDU8 Ed5_0100

Pe scena „Te cunosc de undeva!”

08 October 2015

Sâmbătă, 10 octombrie, de la ora 20.00, la Antena 1, vom urmări o nouă ediție a concursului „Te cunosc de undeva!'.

Andreea Antonescu: Pentru mine n-a fost foarte greu'

[Not a valid template]

Sâmbătă, 10 octombrie, de la ora 20.00, la Te cunosc de undeva!', Andreea Antonescu o va imita pe fosta sa colegă de trupă, Andreea Bălan, cu piesa Baila', și va trebui să respecte întocmai coregrafia acesteia, ca să primească din partea juratei punctajul maxim.

Pentru mine n-a fost foarte greu să fac această transformare. Singura problemă a fost timpul foarte scurt pe care l-am avut la dispoziție ca să pregătesc acest rol. Piesa este nouă, nu o știam, dar m-am descurcat', spune Andreea.

Despre fosta sa colegă de la Andre, Andreea Antonescu are numai vorbe frumoase: Andreea este extrem de ambițioasă. În adâncul sufletului, a rămas un copil și, dacă știi cum s-o iei, vei descoperi că este un om extrem de bun', continuă aceasta.

 

Șerban Copoț: Am idei pentru trei cărți și un scenariu de film'

[Not a valid template]

Șerban Copoț, pe care telespectatorii Antenei 1 îl vor vedea sâmbătă, 10 octombrie, de la ora 20.00, cu o transformare în Laura Lavric, lucrează deja la de-a doua carte pentru copii. Liderul trupei Animal X a debutat în postura de autor de cărți pentru copii la finele anului trecut, când a lansat Toi Patoi și Moș Crăciun'. Am ajuns la o treime din cum cred că va arăta cartea la final. Am idei pentru trei cărți și un scenariu de film, dar încerc să o iau încet. Necesită foarte mult timp și puținul care îmi rămâne trebuie să-l împart cu cel mic. Tedi (n.n. fiul său) are foarte mare grijă să nu cumva să iasă în dezavantaj', spune Șerban.

Concurentul de la Te cunosc de undeva!' mai spune că pasiunea pentru scris a descoperit-o o dată cu venirea pe lume a fiului său, Tedi. Nu m-am scremut, n-am făcut nici un curs, pur și simplu am început să scriu ceea ce îmi imaginam eu că le-ar plăcea celor mici să citească sau să le fie citit', mai spune el. Și nu, nu scrie pe computer sau pe tabletă, deși a încercat, ci pe… hârtie. Mi se pare mult mai sterilă pagina de word față de cea de hârtie, și parcă ai altă satisfacție când pui mâna pe manuscris. Încă nu sunt hotărât, dar cred că o să mă reîntorc la caietele mele studențești', conchide Șerban Copoț.

Foto: Antena 1

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare