; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Processed with VSCO with m3 preset

Pe lângă compozitor, textier și scenarist, Sore este regizorul videoclipului noii sale piese, „Cum să mă las”

11 October 2019

Sore este regizorul videoclipului pentru noua sa piesa, „Cum sa ma las', pentru care care tot ea semneaza muzica, versurile si scenariul. Cele patru roluri pe care Sore si le-a asumat ca artist o ajuta sa-si comunice mesajele complet, „din suflet pana in ochi', asa cum ii place ei sa spuna.

 

 Lansarea videoclipului a avut loc in atmosfera de cinema, la Grand Entertainment, din Baneasa Shopping City, alaturi de 150 de persoane apropiate artistei, familie, prieteni, colegi din industria muzicala precum Smiley, Lora, Lidia Buble, Razvan, Seredinschi, Nicole Cherry, Jo, Juno, Mira, Emilian, Amir, Iova, Gina Pistol, Ioana Blaj, Criss si Vlad, Alexia, The Motans, Minelli, Carmen Grebenisan, Sinziana Sooper, Sanziana Negru, Mira, Florian Rus.

 

Invitatii la eveniment au primit portie dubla de Sore ca regizor, pentru ca au privit din scaunele comode de cinematograf atat videoclipul piesei „Cum sa ma las', cat si urmatorul videoclip nelansat inca pe care artista il va scoate la lumina abia peste cateva saptamani si caruia ii semneaza tot ea scenariul si regia.

 

„Inca de acum 10 ani, atunci cand am dat admiterea la Facultatea de Regie, planul meu era sa fac videoclipuri. La momentul acela, nu aveam o cariera solo, nici nu incepusem cu „Pariu cu viata', asadar consideram ca voi realiza clipuri pentru altii. De atunci si pana acum, doar m-am jucat de-a regia, participand cu idei la concepte pentru celalalte clipuri ale mele, insa, de data aceasta, totul a venit parca, de sus. M-am trezit intr-o zi stiind exact cum vreau sa arate cele doua clipuri, cum sa decurga actiunile, ce sa transmita si ce sa semnifice ele ca act artistic.', povesteste Sore despre momentul in care a realizat ca regia era urmatorul pas firesc din cariera ei artistica. 

 

Sore si-a luat misiunea de regizor in serios si a facut asta ca la carte, asa cum a invatat la scoala si din experienta lucrului cu alti regizori de filme, seriale si videoclipuri:

„Am conceput un moodboard vizual impartit pe cadre, exact asa cum au ajuns sa fie si montate. Tot acest moodboard a fost printat si l-am avut pe set la fiecare pas, tocmai ca sa reusesc sa le fac pe toate si sa nu uit nimic, sa ma pot concentra in toate partile. Cu toata modestia o spun, sunt foarte mandra de mine, de toate etapele prin care am trecut pentru acest proiect, de la idee, organizare, filmare si apoi montaj, unde am stat fiecare secunda langa editor, pentru ca realmente, nimeni in afara de mine nu ar fi putut sa stie ordinea cadrelor, caci eu am scris si am filmat cu clipul deja montat in ochii mintii.'

In prag de 30 de ani, statutul de regizor, pe langa celelalte pe care le are deja de mama, iubita, antreprenor in fashion, compozitor si interpret o fac pe Sore sa se simta o femeie puternica si implinita:

„La filmari, m-am simtit o femeie moderna, plina de curaj si putere. Mi s-a parut neobisnuit ca toti oamenii din echipa veneau sa imi ceara parerea pentru fiecare cadru, modificare sau incadratura. E flatant si ma bucur de ce a iesit, pentru ca sunt convinsa ca multi au fost sceptici in momentul in care am pornit, neincrezatori cumva. O data, pentru ca sunt femeie si in al doilea rand, pentru ca nu aveau habar daca pot si cum pot. La filmarea pentru cel de-al doilea clip, pe care il voi lansa si public in curand, deja vazusera montajul pentru primul si increderea crescuse, am simtit echipa cum lucra relaxata. Ma dovedisem, cumva.'

 

Sore este regizor cu diploma si, de acum, si cu portofoliu, iar acesta este doar prima manifestare dintr-un sir lung de proiecte pe care isi doreste sa le aiba in drumul ei artistic: „Sunt convinsa ca imi voi face multe, daca nu toate videoclipurile de aici inainte, insa imi doresc sa lucrez si cu colegii artisti, sa imi exprim viziunea si asupra pieselor lor. Cred ca prind din ce in ce mai mult curaj ca sa-mi prezint arta, asa ca eu vad un viitor senin, mi-ar placea, cine stie, sa si regizez un film de lung-metraj, poate un musical, in urmatorii 10 ani.', marturiseste plina de ambitie si entuziasm Sore

 

Produsa de MediaProMusic, cu muzica inregistrata la HaHaHa Production, piesa „Cum sa ma las' are muzica semnata de Serban Cazan, Sorina Mihalache si Florian Rus si textul scris de Sorina Mihalache si Florian Rus. 

    

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare