; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Pe Julia Roberts o lasă nervii

06 October 2010

Stresată, actriţa din „Mănâncă, roagă-te, iubeşte' îşi varsă supărările pe toată lumea.

Stresată, actriţa din „Mănâncă, roagă-te, iubeşte' îşi varsă supărările pe toată lumea.

Juliei Roberts i-a ajuns oboseala la os. Actriţa care a petrecut un an filmând pentru „Mănâncă, roagă-te, iubeşte' (peliculă care va avea premiera în România pe 15 octombrie), iar acum merge prin toată lumea pentru a promova producţia a început să-şi verse nervii şi oboseala pe cei din jurul ei.

.

Comportamentul irascibil din ultima vreme al actriţei de 42 de ani îi face pe apropiaţi să se întrebe dacă aceasta nu trece cumva printr-o criză a vârstei mijlocii, scrie „National Enquirer'. Julia se poartă „mai al naibii decât o face în mod normal', aducându-şi soţul, cameramanul Danny Moder, la disperare.

Iar acesta este deja cu nervii întinşi, fiind gelos pe relaţia apropiată pe care soţia lui a avut-o cu James Franco, colegul ei de la  „Mănâncă, roagă-te, iubeşte'. Moder, catolic convins, a fost enervat şi de faptul că Roberts a decis să treacă, împreună cu cei trei copii ai lor, la hinduism.

Dar actriţa nu-şi manifestă toanele numai cu familia, ci cu toată lumea. Recent, scrie tabloidul american, aceasta i-a lăsat cu gura căscată de uimire (şi furie) pe angajaţii salonului de coafura Juan Salon din Beverly Hills, unde a venit să-şi aranjeze părul.

„Julia era extrem de neprietenoasă şi arata neîngrijit, cu unghiile ciobite şi picioarele murdare', au povestit angajaţii. „A fost grosolană de-a dreptul. La un moment dat, o stilistă a întrebat-o ce ar face acum, dacă nu ar fi acolo. Răspunsul ei a fost: „Probabil aş face pipi!''. Iar când o altă angajată a încercat să schimbe câteva cuvinte prietenoase, starul i-a aruncat o privire rece şi nu a scos un cuvânt.

La sfârşit, actriţa a plătit 400 de dolari pe vopsit şi coafat şi a lăsat un bacşiş de 40 de dolari pentru a fi împărţit între patru oameni. „A fost morocănoasă şi zgârcită', au declarat angajaţii salonului.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare