; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Pe cine-i vor în platou Răzvan şi Dani

04 February 2011

De-a lungul celor trei ani pe care tocmai i-au aniversat la Antena 1, Răzvan Simion şi Dani Oţil au avut sute de invitaţi. În revista TV Satelit' care apare pe piaţă sâmbătă, 5 februarie, cei doi matinali dezvăluie care sunt invitaţii ideali la care visează.

.

Dani şi l-ar dori în faţa sa, pentru un interviu, pe nimeni altul decât Jerry Seinfeld, în timp ce colegul Răzvan are vise mai realizabile: să reuşească să-l aducă în platou pe Dan Puric.

Pentru cel de-al patrulea an la Antenă, Dani spune că nu are obiective măreţe: „Noi facem performanţă. Suntem în vârf. N-avem obiective măreţe. Vrem doar să nu ne clatine nimeni'. Vedeta de 31 de ani nu ascunde însă că i-ar prinde bine un pic mai multă vacanţă: De când facem televiziune ne-am întors la statutul de elev. Avem vacanţă în loc de concediu. E previzibilă. Ştim din decembrie când o să avem zile libere în iulie. Poate anul ăsta ne surprinde cineva', iar dorinţa lui e acceptată de colegul Răzvan, care mărturiseşte că speră să nu obosească'.

Tot în TV Satelit', aflaţi în ce fază mai stau matinalii cu căutările pentru noua vecină'. Cititorii care cumpără revista pot participa şi la concursul care debutează din acest număr şi la care s-au pus la bătaie 101 premii de bucătărie.

.


Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare