; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Irina fodor

Pe cine au lăsat acasă cele 18 vedete din noul sezon „Asia Express”. Cât durează filmările

25 May 2021

Cele 18 vedete participante în noul sezon „Asia Express' au plecat, sâmbătă seară, spre Turcia, unde au loc primele filmări ale show-ului de la Antena 1. Anul acesta, plecarea nu s-a mai făcut cu avionul, pentru că destinația nu este una îndepărtată, ca India sau Vietnam; cele 9 echipe au luat autocarul.

Filmările pentru următorul sezon „Asia Express' vor dura două luni, scrie Click.ro. Atât prezentatoarea emisiunii, Irina Fodor, cât și concurenții, au lăsat în România oameni dragi.

În ceea ce o privește pe înlocuitoarea Ginei Pistol, aceasta are o fiică, pe Diana (10 ani). Cea mică a rămas în București, alături de tatăl ei, Răzvan Fodor (45 de ani), câștigătorul ediției de anul trecut a emisiunii „Asia Express'.

Pentru Marius Damian (41 de ani), despărţirea a fost şi mai dificilă: el şi soția sa, Antoaneta Zaharia, au împreună trei copii: două fetiţe în clasa a III-a şi a V-a şi un băiat în clasa a X-a.

Dintre prezentatori, cel mai relaxat o să fie Oase – Ionuţ Dongo. El nu are copii, ci doar o mică afacere, un bar, pe care l-a deschis după câștigarea sezonului 2 din „Asia Express'.

Vedetele au plecat sâmbătă spre Turcia

După cei trei prezentatori, sâmbătă a venit şi rândul concurenţilor să-şi părăsească – pentru două luni, cât vor dura filmările – familiile: Connect-R – Ştefan Relu Mihalache (38 de ani) şi-a lăsat fiica, pe Maya, cu fosta soţie şi mama micuţei, Misha. 

 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

 

A post shared by CONNECT-R (@connectr)

Shift a lăsat pe mâini bune studioul de înregistrări din București și a programat deja piesele care vor fi lansate în aceste două luni, cât va lipsi din țară.

 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

 

A post shared by Mihai Petre (@mihaipetreofficial)

Mihai (42 de ani) şi Elwira Petre (40 de ani) şi-au lăsat fetele, pe Catinca şi Ariana, cu bunicii, iar sala de dans pe mâini bune. 

Când am primit propunerea de a participa la Asia Express, nu credeam că vom pleca, mai ales că era vorba despre amândoi. 1.000 de întrebări au apărut în capul meu. Cum să mă organizez? Fetele? Casa? Serviciul? Oare este posibil? Dar recunosc că sunt o femeie foarte curioasă. Curioasă să întâlnesc oameni noi, locuri noi, culturi noi. Atât de curioasă, încât nu am putut să ratez Asia Express', a povestit Elwira Petre.

Printre concurenţi se află şi două surori: Lidia Buble (27 de ani) şi sora ei, Estera, care se trag dintr-o familie numeroasă. 

Noi suntem 11 fraţi. Cât o echipă de fotbal… am ales-o însă pe Esty, pentru că împreună suntem Double Bubble Trouble', a glumit Lidia înainte de plecare. 

Deși Lidia nu are copii, Estera şi-a lăsat cei doi copii cu bunicii şi cu soţul. 

Nu în ultimul rând, Adriana Trandafir (65 de ani) şi Patrizia Paglieri (50 de ani) au plecat în competiţie alături de copiii lor. Adriana formează o echipă alături de fiica ei, Maria Speranţa, iar fosta jurată „MasterChef' a plecat cu fiul ei, Francesco.
 
Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare