; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Pe cine a slăbit nutriţionista Cornelia Marin de la Prima

08 March 2013

Nutriţionista Cornelia Marin a făcut minuni cu oamenii obişnuiţi la emisiunea Ajutor! Vreau să slăbesc!' de la Prima TV. De altfel, la sfaturile acesteia au apelat şi diverse celebrităţi de la noi, a dezvăluit ea în revista TVmania' care apare pe piaţă luni, 11 martie.

Nutriţionista Cornelia Marin, gazda emisiunii Ajutor! Vreau să slăbesc!' de la Prima, crede într-un stil de viaţă sănătos şi nu în diete minune. Aceasta este prima regulă pe care o aplică oamenilor obişnuiţi care au venit la emisiunea de la Prima.

Cornelia crede că oricare dintre noi poate scăpa de kilogramele în plus doar dacă îşi doreşte cu adevărat: Dacă nu eşti motivat, probabil vei renunţa repede.'

De altfel, mai multe vedete autohtone au ascultat, la un moment dat, de sfaturile Corneliei Marin, indiferent dacă au vrut să slăbească sau să se întreţină: Vedetele cu care am comunicat pe partea de nutriţie sau detoxifiere au fost: Andreea Bănică, Claudia Pavel, Răzvan Popescu, Amalia Năstase, Ioana Băsescu, Roxana Iliescu, Adina Buzatu, Adriana Bahmuţeanu, Andreea Raicu, Daniela Nane, Iulia Vântur, Raluca Lăzăruţ, Lili Sandu, Cazimir Ionescu, Maria Păuna, Daciana Sârbu', ne-a spus nutriţionista.

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare