Homepage  / Vedete româneşti

Pe ce plajă se relaxează Simona Gherghe în vacanță. „Mai ieftină ca Mamaia, doar 10 euro şezlongul!”

Pe ce plajă se relaxează Simona Gherghe în vacanță. „Mai ieftină ca Mamaia, doar 10 euro şezlongul!”
10

de Cătălina Matei,

După un sezon plin cu filmările pentru reality-show-ul „Mireasa”, de la Antena 1, Simona Gherghe se bucură, în sfârșit, de o bine-meritată vacanță. Vedeta Antenei 1 a ajuns împreună cu soțul și cei doi copii ai lor într-o destinație de vis, unde prețurile sunt mai mici față de România.

După ce pe 12 iulie au fost desemnați câștigătorii sezonului 9, Delia și Liviu – care au câștigat finala și au plecat acasă cu 40.000 de euro, iată că Antena 1 a anunțat o nouă ediție a reality-show-ului „Mireasa. Astfel, sezonul 10 revine pe micile ecrane din 29 iulie, de la ora 14.00. Între timp, prezentatoarea formatului, Simona Gherghe, se bucură de o binemeritată vacanță alături de familia sa pe țărmurile însorite ale unor insule grecești.

Nu credeam c-o să-mi mai placă atât de mult o insulă. De vreo 20 de ani, vacanţele înseamnă Grecia. Şi am văzut multe insule, dar şi alte locuri din Grecia continentală. Aveam topul meu, care tocmai a fost dat peste cap de micuţa, cocheta, autentica Paxos. Am văzut-o acum câteva luni în serialul “Maestro in Blue”, acţiunea se petrece aici şi filmul e plin de imagini cu Paxos. Am început să mă documentez, aşa cum fac mereu când călătorim, şi iată-ne aici. Şi e mult mai frumos decât mi-aş fi imaginat. Insula nu e foarte turistică, sunt mulţi greci în vacanţă, dar şi englezi, cred că e un singur hotel în zonă, însă sunt foarte multe case, apartament şi vile de închiriat. Mâncarea e senzaţională, oamenii foarte prietenoşi, e o pace aici care mă face să mă simt ca acasă. Şi, ca să-l citez pe Vlad: “mami, la anul putem să stăm 10 zile în Paxos?”

Aşadar, i-a cucerit şi pe cei mici. Am avut ceva emoţii cu plajele. Cele mai multe sunt cu pietre mari, dar, surpriză, şi-au inventat jocul lor şi toată ziua sunt în căutare de ouă de dinozauri”, a scris Simona Gherghe pe contul său de Instagram, acolo unde a postat mai multe fotografii din vacanță.

simona-gherghe-vacanta-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 10

Imaginile cu plaja cu nisip sunt din Antipaxos, sora mai mică a insulei, unde se poate ajunge doar cu barca. Iar plaja Vrika e considerată a doua din Grecia, ca frumuseţe. Şi chiar e ireal de frumoasă. Şi mai ieftină ca Mamaia, doar 10 euro şezlongul!”, a continuat vedeta Antenei 1 în postarea sa.

Foto: Instagram

Când începe „Mireasa”, sezonul 10

După câteva luni intense de competiţie, sezonul nouă al reality show-ului matrimonial „Mireasa – Ritmul inimii” a ajuns la final pe 12 iulie 2024, la Antena 1. Simona Gherghe a anunțat că Delia şi Liviu sunt câştigătorii sezonului cu numărul nouă. Cei doi au plecat acasă cu 40 000 de euro. 

Acum, noi cuncurenți sunt pregătiți să intre în casa show-ului matrimonial pentru a-și întâlni dragostea. Simona Gherghe urmează să le prezinte telespectatorilor fetele și băieții din sezonul 10. Așadar, „Mireasa” revine pe micile ecrane luni, 29 Iulie 2024, de la ora 14:00.

Delia și Liviu, câștigătorii „Mireasa” 2024, sezonul 9

Cristina şi Alexandru, Iuliana şi Vlad, Maria şi Ştefan şi Delia şi Liviu sunt concurenţii care și-au construit poveștile de dragoste până în ultima clipă a sezonului nouă, spunând în direct, în faţa ofiţerului Stării Civile. Potrivit tradiției, telespectatorii au decis cine merită premiul cel mare în valoare de 40.000 de Euro. La scurt timp după ce a primit rezultatele voturilor, Simona Gherghe a anunțat că Delia şi Liviu sunt câştigătorii sezonului cu numărul nouă.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton