Homepage  / Vedete româneşti

Pe ce își cheltuie Corina Caragea o mare parte din salariul de la Pro TV. De ce a făcut credit la bancă

Pe ce își cheltuie Corina Caragea o mare parte din salariul de la Pro TV. De ce a făcut credit la bancă
8

de Roxana Mirea,

Într-un interviu recent, Corina Caragea a dezvăluit pe ce își cheltuie o mare parte din salariul de la Pro TV. Pe de altă parte, vedeta a dezvăluit și care este motivul pentru care a fost nevoită să facă un credit la bancă.

Pe ce își cheltuie Corina Caragea salariul de la Pro TV

Corina Caragea a dezvăluit pe ce își cheltuie o mare parte din salariul de la Pro TV. Vedeta nu dă banii pe haine scumpe și bijuterii de lux, dar investește mult în vacanțe.

Așa este, da, îmi dau toți banii pe vacanțe. Nu am vile, mașini, bijuterii, genți scumpe, pantofiori și așa mai departe. Investesc în mine și în amintirile mele, și în dezvoltarea mea. Consider că să călătorești e cea mai bună lecție de dezvoltare personală”, a declarat Corina Caragea pentru Impact.

Cea mai scumpă destinație aleasă de ea este Hawaii.

Hawaii cred că a fost cea mai scumpă destinație, pentru că am și combinat-o cu San Francisco. Este foarte departe și atunci a trebuit să sparg undeva, am stat o săptămână și în San Francisco, am stat câteva zile și în New York, așa că s-au adunat banii. Nu aș vrea să îți spun cât, pentru că după aceea iese un titlu bombastic și leșină tata când aude cum arunc eu banii pe fereastră sau mamaie! Să știi că nu îmi fac niciodată calcule la final, îmi fac la început și știu că nu o să mă țin de ele și mai bine să nu știu la final unde am ajuns de fapt, că nu mai plec”, a mai spus vedeta TV.

Pe-ce-isi-cheltuie-Corina-Caragea-salariul-de-la-Pro-TV-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

De ce a făcut Corina Caragea credit la bancă

Corina Caragea a făcut credit la bancă pentru a-și cumpăra un apartament. Vedeta a spus că, la un moment, a fost nevoită să economisească bani pentru a avea parte de vacanțele pe care și le-a dorit. Întrebată dacă a fost nevoită să împrumute bani de la prieteni sau să apeleze la un credit bancar, ea a spus:

Nu, mai degrabă m-am împrumutat pentru apartamentul în care stau decât pentru o vacanță, mă refer la un credit ipotecar pe foarte mulți ani. Pentru vacanță nu m-am împrumutat. Am avut, bineînțeles și perioade în care a trebuit să fac mari economii ca să îmi încapă cât mai multe în acea vacanță, dar, din fericire, am mers cam pe unde mi-am dorit și mai am câte ceva pe listă.”

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton