; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Pe Bune!. Florin Piersic Jr și Letiția Vlădescu intră în competiția quiz show ului de la Pro TV (2)

„Pe Bune?!”. Florin Piersic Jr și Letiția Vlădescu intră în competiția quiz show-ului de la Pro TV

07 April 2021

Comedia este la ea acasă în platoul Pe Bune?!. Pe lângă informațiile trăsnite pe care le descoperim, râdem copios alături de Mihai Bobonete, căpitani și invitații lor. Joi, de la 22:30, în platou îi vom avea pe Florin Piersic Jr și Letiția Vlădescu. Cei doi vor fi adversari și vor încerca să descopere cele mai bune răspunsuri.

 Vezi galeria foto >

Letiția va juca alături de Cosmin, iar Florin Piersic Jr va face echipă cu Diță. Întrebările nebune îi vor pune în dificultate pe cei patru jucători, ținându-i departe de răspunsurile corecte. Pe parcurs, însă, vor reuși să strângă bani pentru susținători. La final, doar o echipa va câștiga, în urma întrebării fulger.

Domeniile vor fi diverse și vor avea de ales, pe lângă întrebarea surpriză, categorii precum: Tips and Tricks', „Lumini și umbre', „La control', „Incredibila Indie'.

Ce spune despre tine faptul că preferi cafeaua neagră, mai amară și fără lapte? Ce frică ieșită din comun avea maestrul filmelor thriller, Alfred Hitchcock? Sunt întrebări la care vom afla răspunsurile în noua ediție Pe Bune?!, joi, de la 22:30.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare