; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Pe aripile iubirii, o nouă poveste de dragoste la Euforia TV

„Pe aripile iubirii”, o nouă poveste de dragoste la Euforia TV

31 October 2012

Începând de azi, 31 octombrie, de la ora 16.00, Euforia TV dă startul unui nou serial coreean de succes. „Pe aripile iubirii' o aduce în prim plan pe Han Da-Jin, care își dorește să devină pilot, la fel ca tatăl său.

De cealaltă parte, Kim Yoon-Sung este entuziasmat că are șansa să îi fie copilot lui Han Gyu-Pil, unul dintre cei mai buni căpitani. Deși se anunță un zbor plăcut, totul ia o turnură neașteptată în momentul în care, rămas singur în cabina de pilotaj, Kim face o manevră greșită și destabilizează avionul.

Singurul pasager afectat este mama lui Han Da-Jin, însărcinată, care zbura către San Francisco pentru a fi alături de fiica ei în ziua absolvirii. Deși starea ei se agravează și naște în avion, căpitanul decide să nu pună în pericol viața a celorlalți 300 de pasageri și își continuă zborul, cu toate că femeia aflată în pericol este chiar soția lui.

Mama lui Han Da-Jin moare în cele din urma, dar copilul supraviețuiește. Câteva zile mai tarziu, moare și Han Gyu-Pil într-un accident de mașină, în timp ce îi scria un mesaj fiicei sale. Astfel, Han Da-Jin rămâne singură, însă hotărâtă să meargă mai departe și să cinstească memoria părinților.

Șapte ani mai târziu, Han Da-Jin ajunge pilot și zboară pentru prima dată alături de căpitanul Yoon-Sung. Cu toate că tânăra greșește de câteva ori în timpul zborului, iar Yoon-Sung crede că nu are atuurile necesare pentru a reuși, Han Da-Jin este de altă părere. Și așa începe totul.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare