; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

33B480B5 6805 4F19 87AD 2C579534468E

Pe 29 noiembrie, Antena 1 aniverseazã 26 de ani de existenţă pe piața media. Ce program special a pregătit trustul

28 November 2019

 

La ceas aniversar, Antena 1 le aduce românilor trei zile demare sãrbãtoare, trei zile de spectacol în care vor putea descoperi mereu ceva nou.

Pe 29 noiembrie, Antena 1 aniverseazã 26 de ani de existenţã pe piaţa media din România şi aduce împreunã oamenii care au nevoie de ajutor, cu cei care îl pot acorda, într-o galã de sãrbãtoare, încãrcatã de emoţie, de surprize şi cu numeroși invitaţi speciali, prezentatã de Sandra Stoicescu, de la 16:45. Astfel, Antena 1 îi invitã pe telespectatori ca în loc de La mulţiani!', spunã Ajut eu'. Este mai mult decât o aniversare, esteconcretizarea promisiunii Mereu cu tine'.

 

Dorintele vor prinde viaţã încã de la prima orã a dimineţii,într-o ediţie de sãrbãtoare a emisiunii Neatza, când Rãzvan şiDani vor alege de pe platforma www.ajuteu.ro o dorinţã pe care ei, împreunã cu redactia Neatza, o vor împlini. Sandra Stoicescu se va afla și ea alături de echipa matinalilor, pregătită să dezvăluie poveştile emoţionante din cadrul campaniei începutã de Antena 1 şi Fundaţia Mereu Aproape şi continuatã de cãtre telespectatori.Cãtãlin Oprişan va veni în platoul emisiunii cu imaginimemorabile din istoria Antenei 1, iar echipa va da startulsãrbãtorii alãturi de Lidia Buble, Simona Gherghe, Dan Capatos, dar și 'brigada tânără' a Observatorului, formată din Andreea Gherasim, Rose și Nadina Zissu, într-o ediţie specialã, din care nu vor lipsi jocurile, muzica bunã şi preparatele alese gãtite de Vlãduţ. Pe parcursul întregii zile, în toate emisiunile, dar şi întoate ediţiile Observator dorinţele vor continua prindã viaţã.

 

Şi echipa Acces Direct se va alãtura campaniei Ajut eu, într-o ediţie de sãrbãtoare a emisiunii, ce va fi transmisã live, de la ora14:00, la Antena 1. Mirela Vaida, alãturi de echipa emisiunii voralege şi ei o primã dorinţã pe care o împlineascã.

 

De la ora 16:45, întro ediţie specialã de sãrbãtoare Gala Ajut eu, Sandra Stoicescu se va afla alãturi de vedetele staţiei, darşi de invitaţii sãi speciali şi va prezenta poveştile emoţionante, momentele fericite şi dorinţele împlinite în cadrul campanieiînceputã de Antena 1 şi Fundaţia Mereu Aproape şi continuatã de cãtre telespectatori. Peste 40 de vedete se vor afla în platoul GaleiAjut eu şi alãturi de Sandra Stoicescu vor aduce laolaltã dorinţeleşi oamenii generoşi care doresc le împlineascã, într-o gală plinãde emoţie, de surprize, cu numeroși invitaţi speciali.

 

Ziua continuã cu o ediţie specialã a emisiunii iUmor, difuzatã de la 20:00, la Antena 1, când românii vor putea urmãrimomente savuroase de roast, la care vor participa mai multevedete, printre care Maia Morgenstern, Dan Bittman, Gina Pistol, Marian Godinã, Oase, Alina Eremia şi mulţi alţii, care vor urca pe scenă și îi vor ironiza fără rețineri pe cei trei jurați, Delia, Cheloo și Mihai Bendeac, dar și pe prezentatorii show-ului, Șerban Copoț și Dan Badea.

 

De la 22:15, un eveniment neașteptat dă peste cap viața primarului din Mangalița și a subordonaților săi. Doi străini, Mary și John, cetățeni americani, ajung în Mangalița ca să-i facă o vizită- surpriză unchiului Marc', pe care nu l-au mai văzut de ani de zile. Panica apare atunci când Sică, șeful poliției locale (Alex Bogdan), și Gabi, nepotul primarului (Nicu Banea), primii mangalițeni care intră în contact cu vizitatorii, cred că aceștia sunt de fapt membri ai unei comisii de la Uniunea Europeană care au venit în Mangalița să verifice cum au fost cheltuiți banii alocați din fondurile europene.

 

A doua zi, sâmbătă, de Sfântul Andrei, sãrbãtoarea continuã la Antena 1 cu o ediţie specialã, live, a emisiunii Neatza cu Rãzvan şi Dani, care se va difuza de la ora 10:00. Astfel, cei doi matinali vor continua în acest week-end maratonul ediţiilor live cu douã emisiuni speciale, în spirit de sãrbãtoare, cu invitaţi de colecţie care vor petrece româneşte, în platou. Tot sâmbãtã, haioşii matinali vor încheia şi concursul Cel mai sexy tătic', iar juriulcare va da verdictul va fi format dintr-un trio de excepție: Andreea Bălan, Diana Munteanu și Andreea Bănică. De Sfântul Andrei, muzica bună și atmosfera specială de sărbătoare vor fi coordonatele unei transmisii speciale a celui mai iubit matinal.

 

Sâmbătă, 30 noiembrie, de la ora 17:00, emisiunea Acces Direct va fi dedicată celor care poartă numele Andrei și Andreea. Astfel, în platoul emisiunii, telespectatorii Antenei 1 îi vor vedea pe Andreea Bănică și fiica ei, Sofia, Andreea Bălan și fiica ei, Ela, Andreea Antonescu și fiica ei, Siena, Andrei Ștefănescu, alături de soția, Antonia, și fiul lor, Ayan, familia Andrei, Grațiela și Armin Duban, Ada și Cornel Palade, Amna, Edward Sanda și Adriana Antoni, dar și pe Andrei Păunescu, alături de Maria, partenera sa de viață, și de fiica lor, Adriana.

De la ora 20:00, pe scena show-ului Te cunosc de undeva!,prezentat de Alina Pușcaș și Cosmin Seleși, lui Alex Anghel i se va îndeplini dorința de a o imita pe sora sa, Monica Anghel, partenera sa de joc în actualul sezon al transformărilor. La rândul ei, Monica îi va da fratelui ei replica muzicală, transformată în bunul său prieten, Ștefan Bănică. Cum vor aprecia jurații Ozana Barabancea, Andreea Bălan, Cristi Iacob și Aurelian Temișan rolurile fraților Anghel, dar și pe cele ale celorlalți concurenți, telespectatorii vor vedea în seara de Sf. Andrei, la Antena 1, într-o nouă ediție a show-ului transformărilor.

Pe 1 Decembrie, de Ziua Naţionalã a României, Antena 1 va fi alături de telespectatori încă de la primele ore ale dimineții, cu o ediţie specialã a Observatorului, de la ora 06:00 la ora 10:00. De la ora 10:00 la ora 13:00, Răzvan și Dani vor petrece românește și vor spune, în direct, 'La mulți ani, România!'. Ediția va include o pasă către Sonia Simionov și Laurențiu Rădulescu, reporteri Observator, ce vor transmite direct din piaţã parada de 1 Decembrie și le vor aduce telespectatorilor cele mai relevante informații. În platoul Neatza, Gelu Voicu, Gheorghe Turda, Taraful Cleante și Whats Up vor da startul petrecerii, iar Vlăduțva pregăti și de data aceasta cele mai savuroase delicatese tradiționale, în spiritul sărbătorii de 1 Decembrie.

De la ora 17:00, telespectatorii Antenei 1 se vor întâlni, în cadrul unei noi ediții speciale Acces Direct, cu o parte dintre cei mai iubiți artiști ai țării. Astfel, de la ora 17:00, în platoul emisiunii prezentate de Mirela Vaida vor veni: Veta Biriș, Gheorghe Turda, Steliana Sima, Petrică Mâțu Stoian, Mariana Ionescu Căpitănescu, Carmen Șerban, Constantin Enceanu, Marian Cozma, Elena Merișoreanu, Florin Vasilică și grupul Teleormanul, Cornelia și Lupu Rednic, Sofia Vicoveanca și Dinu Iancu Sălăjanu.

Seara este una de poveste atât pentru cei mici, cât și pentru cei mari, pentru că Antena 1 va difuza 'Albă ca Zăpada și cei șapte pitici', primul lungmetraj muzical de desene animate produs de compania Walt Disney, în 1937. Filmul, care a fermecat întreaga lume, a fost desenul animat cu cele mai mari încasări din toate timpurile, a primit premii importante şi s-a clasat pe primul loc în Top 10 al celor mai bune filme de animaţie. Povestea cu cei şapte pitici simpatici – Somnorosul, Mutulică, Înțeleptul, Hapciu, Morocănosul, Ruşinosul și Bucurosul – regina cea rea şi Albă ca Zăpada salvată de prinţul cel frumos a cucerit lumea și poate fi revăzută de telespectatorii Antenei 1, joi, de la ora 20.00.

La aniversarea a 26 de ani, timp de 26 de zile, telespectatorii vor putea urmãri cum zi de zi, alte şi alte dorinţe vor prinde viaţã. În fiecare zi, de la ora 18:50, înainte de Observatorul orei 19, Sandra Stoicescu le va prezenta telespectatorilor unele dintre cele mai emoţionante dorinţe înscrise pe site-ul campaniei www.ajuteu.ro, pe care oameni generoşi le vor împlini.

Pornind de la premisa Spectacolul face bine', proiectul ambiţios Ajut eu îşi propune sã conecteze pe platforma www.ajuteu.ro dorinţele unor oameni, cu cei care le pot împlini, schimbând astfel destine. Pentru cã existã oameni care au nevoie de ajutor şi oameni care pot sã ajute, mecanismul campaniei este unul foarte simplu. Telespectatorii trebuie sã acceseze site-ul www.ajuteu.ro şi sã îşi punã o dorinţã sau sã ajute la împlinirea uneia. Oricât de mic ar putea pãrea gestul fãcut, pentru o altã persoanã poate reprezenta împlinirea unui vis.

2/2

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare