; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Pe 25 aprilie, Animal Planet sărbătorește Ziua Mondială a Pinguinilor!

Marți, pe 25 aprilie, Animal Planet sărbătorește Ziua Mondială a Pinguinilor!

25 April 2017

Marți, 25 aprilie, Animal Planet programează documentare dedicate celor mai speciale păsări din lume, pinguinii, chiar de ziua lor.

„Ziua Mondială a Pinguinilor'

Începând de marţi, 25 aprilie, între orele 19.15 și 22.00.

E timpul să ne bucurăm de o seară întreagă de programe dedicate pinguinilor, marcând Ziua Mondială a Protejării Pinguinilor, care contribuie la informarea publicului pe această temă.

Pinguinii sunt nişte păsări adorabile, care nu pot să zboare şi al căror număr e în scădere, în mai multe zone ale lumii. Ziua Mondială a Pinguinilor începe în forţă cu premiera „Spitalul pinguinilor' – o serie care urmăreşte echipa devotată de la Spitalul pentru Păsări Marine SANCCOB din Cape Town, în lupta pentru salvarea acestor păsări preţioase.

Programul „Insule sălbatice' se îndreaptă spre Insulele Falkland, capitala mondială a pinguinilor, ca să exploreze acest loc uimitor, cu peisajele sale splendide şi locuitorii atât de îndrăgiţi.

Seria „SOS animalele' ajunge în Cape Town, unde Simon face echipă cu Mariette, o specialistă în recuperarea animalelor sălbatice din Africa de Sud, ca să salveze nişte pinguini rămaşi blocaţi pe un şantier.

„Spitalul pinguinilor'

Începând de marţi, 25 aprilie, de la ora 21.05.

O serie despre activitatea echipei de la Spitalul pentru Păsări Marine SANCCOB din Cape Town, care se străduieşte să salveze pinguinii atât de preţioşi. Această echipă devotată, formată din veterinari şi voluntari, lucrează pentru a salva şi a trata aproximativ 1.500 de pinguini africani în fiecare an şi e clar că în acest adăpost pentru cei mai zgomotoşi locuitori din provincia Western Cape nu există zile liniştite! Fiecare pasăre care intră pe uşă e un personaj cu totul deosebit şi fiecare are propria sa poveste, emoţionantă sau de-a dreptul sfâşietoare.

Micul Slippy are doar câteva luni, însă e adus la spital după ce a fost mânjit de petrol. Va reuşi echipa să-l spele la timp pentru a-i salva viaţa? Crabby, cel mai morocănos pinguin din centru, se întâlneşte cu un nou-venit care reuşeşte să-i topească inima de gheaţă. Edgar, un pinguin cu un singur ochi, e disperat să-i facă pe plac frumoasei lui soţii, oferindu-i doar cele mai gustoase bucăţele din găleata cu peşte.

De la lupta pentru salvarea unui puişor firav până la cura de slăbire strictă impusă unui pinguin mai dolofan, echipa spitalului are parte de acţiune non-stop alături de aceste păsări cu totul deosebite!

Sursa foto: https://www.facebook.com/animalplanetuk

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare