; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Anamaria Prodan Reghecampf va prezenta show ul „Gospodar fără pereche” (2)

Pe 24 mai Anamaria Prodan Reghecampf le arată telespectatorilor noii concurenți „Gospodar fără pereche”

10 May 2018

Noul sezon Gospodar fără pereche debutează pe 24 mai, de la ora 21:30, la PRO TV cu un prim episod în care telespectatorii îi vor cunoaște pe fermierii dornici de a-și face un rost în viață alături de sufletul pereche! Anamaria Prodan Reghecampf va prezenta pe rând cei 13 gospodari cu pasiunile, dorințele, familiile, gospodăriile și obiceiurile lor.

Fiecare gospodar va avea parte de un portret complet prin care cei de acasă să îi cunoască cât mai bine, să vadă cum trăiesc, care sunt principalele lor activități zilnice, dar și cum își doresc ei să fie femeia alături de care să își petreacă viața. Astfel, cele de acasă interesate de gospodarii prezentați se pot înscrie după ce și-au făcut deja o părere despre cine ar fi cel mai potrivit pentru ele.

În urma acestui prim episod urmează o perioadă de câteva luni în care are loc selecția persoanelor interesate de aceștia, apoi show-ul continuă cu etapele în care fermierii aleg cele mai potrivite posibile perechi și evoluția relațiilor dintre ei.

Astfel, în prima ediție a show-ului Gospodar fără pereche, difuzată joi, 24 mai, la 21:30 la PRO TV, telespectatorii vor vedea cine sunt fermierii, cum arată gospodăria fiecăruia, care sunt visurile lor și cum își doresc să fie femeia ideală, alături de care să întemeieze o familie.

Dacă ești un gospodar în căutarea sufletului pereche și nu ai apucat să te înscrii, mai ai timp să o faci până pe 17 mai la numărul de telefon 0728.188.511 sau pe gospodarfarapereche.protv.ro pentru a-ți găsi jumătatea.

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare