; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Craciunul te prinde la PRO CINEMA

Pe 24, 25 și 26 decembrie comedia se împletește perfect cu atmosfera de Crăciun, la PRO Cinema

21 December 2018

Prinde hohote de râs la sărbătoarea filmelor de Crăciun! Uită de agitație și relaxează-te cu trei zile de comedie dezlănțuită, la PRO CINEMA! Pe 24, 25 și 26 decembrie comedia se împletește perfect cu atmosfera de Crăciun și cu peripețiile unora dintre cele mai îndrăgite personaje, iar telespectatorii vor trăi o adevărată sărbătoare a comediei.

Pe 24 decembrie, la ora 20:30, spunem HO, HO, HO și urmărim povestea lui Horațiu, un puști de 8 ani care primește cadou de Crăciun o zi la mall. Ceea ce ar fi trebuit să fie o zi normală de Crăciun se transformă într-o adevărată aventură în momentul în care copilul se pierde de mama sa.

Pe 25 decembrie, de la 20:30, micuța Ema învață adevăratul sens al cenceptului de familie, în HO, HO, HO 2 – O loterie de familie. Ema locuiește într-un orfelinat, însă viața i se schimbă radical în momentul în care găsește un bilet la loto în timp ce se joacă în curte cu prietenii ei.

Pe 26 decembrie, de la 20:30, intrăm în Marea cursă de Crăciun și urmărim cum intră în acțiune Arthur, fiul lui Moș Crăciun, într-o cursă contra-cronometru, pentru a bucura un copil care rămâne fără cadou.

A sosit timpul să fii răsplătit cu o celebrare ca-n filme! Crăciunul vine cu trei zile de relaxare, confort și comedie, numai la PRO CINEMA!

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare