; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Desene cu Mickey

Pe 18 noiembrie, Mickey Mouse împlinește 89 de ani! Disney Channel se pregătește de sărbătoare

31 October 2017

Momente speciale cu sărbătoritul lunii, Mickey Mouse, seriale noi, episoade și sezoane noi din producțiile îndrăgite de copii – tot ce vom vedea în luna noiembrie la Disney Channel și Disney Junior descoperiți mai jos.

 

Ce vedem în luna noiembrie la Disney Channel

 

EPISOADE NOI – „HOTEL TRANSILVANIA'

Bazat pe filmul de succes, serialul se axează pe anii adolescenţei fiicei lui Dracula, Mavis, şi a celor mai buni trei prieteni ai ei, Hank N Stein, Pedro şi Wendy Blob. Dracula este plecat cu afaceri oficiale de vampiri, așa că Mavis se bucură în sfârşit de oportunitatea de a-i arăta tatălui ei ce poate face.

Din 30 octombrie, de luni până vineri, la ora 20.00, şi în reluare în aceleaşi zile de la ora 23.00 şi în următoarea zi la ora 08.00.

 

SEZONUL 2 – „VIAȚA CA UN JOC VIDEO

Urmăreşte aventurile jucătorului profesionist de jocuri video, Conor, care este obligat să meargă la liceu pentru prima dată, după o rană la degetul mare. Încercând să facă faţă noului său stil de viaţă, adolescentul se concentrează pe prietenii şi îşi vizualizează viaţa ca un joc video.

Lansarea sezonului al doilea al serialului va avea loc de luni, 6 noiembrie, de la ora 19.30.

 

EPISOADE NOI – „SOY LUNA'

Luna este o fată care trăieşte cu familia ei în Cancun, Mexic. Merge la şcoală, are propriul ei grup de prieteni şi îi place să patineze. Însă, viaţa i se schimbă atunci când părinţii ei primesc o ofertă de muncă şi trebuie să se mute în Buenos Aires, Argentina.

„Soy Luna' revine cu episoade noi de luni, 13 noiembrie, la ora 18.00.

 

EPISOD SPECIAL – „ELENA DIN AVALOR: TĂRÂMUL JAQUINILOR'

Când Elena călătoreşte pe tărâmul jaquinilor, eliberează fără să vrea un spirit mitic al pădurii care ar putea pune în pericol Avalor!

Episodul special din sezonul 1 are premiera sâmbătă, 25 noiembrie, la ora 11.30.

EPISOADE NOI – „ELENA DIN AVALOR'

Elena din Avalor revine cu noi episoade. Serialul, a cărui acţiune se petrece pe tărâmul magic Avalor, spune povestea primei prințese cu origini latine – Elena, o adolescentă curajoasă şi dornică de aventură, care după ce şi-a salvat regatul din mâinile unei vrăjitoare rele, devine prinţesă, fiind nevoită să înveţe cum să-şi guverneze ţara, până când va avea vârsta necesară pentru a fi regină. Întâmplările prin care trece Elena o vor face să-şi dea seama că noul ei statut necesită înţelepciune, capacitate de adaptare şi compasiune, caracteristici pe care le are orice lider adevărat.

Premierele încep luni, 27 noiembrie, la ora 17.30.

 

SEZONUL 2 – „RĂZBOIUL STELELOR: AVENTURILE FAMILIEI FREEMAKER'

Serialul îi are în prim plan pe membrii familiei Freemaker, care construiesc şi vând nave spaţiale din resturile rămase în urma bătăliilor galactice împrăştiate prin toată galaxia.

Lansarea sezonului al doilea al serialului are loc luni, 13 noiembrie, cu premiere în fiecare zi de la ora 16.30.

 

FILM – „POVESTEA JUCĂRIILOR 3'

Jucăriile sunt livrate din greşeală la un centru de zi în loc să fie depozitate în pod, chiar înainte ca Andy să plece la colegiu şi depinde doar de Woody să convingă celelalte jucării că nu au fost abandonate şi să se întoarcă acasă.

Filmul are premiera sâmbătă, 11 noiembrie, la ora 11.30.

 

EPISOADE NOI – „EROII ÎN PIJAMA'

Ziua, Connor, Greg şi Amaya sunt copii obişnuiţi. Noaptea însă, îşi activează brăţările care le oferă super puteri. Ei devin Eroii în Pijamale, Pisoi, Şopi şi Bufniţa, care trec prin aventuri, rezolvă mistere şi învaţă lecţii valoroase.

În fiecare sâmbătă şi duminică din 14 noiembrie la ora 07.30.

 

SEZONUL 4 – „DESENE CU MICKEY'

Mickey se sărbătoreşte sâmbătă, 18 noiembrie! Disney Channel îl va ajuta să sărbătorească prin premiera câtorva desene noi.

 

Ce vedem în luna noiembrie la Disney Junior

 

SERIAL NOU – „Rățoiul Curajos'

  1. King și cei doi prieteni ai săi, Dolo și Mara, se alătură familiei Disney Junior. Fii pe fază și urmărește-i pe P. King și prietenii săi în aventurile lor amuzante din întreaga lume.

De luni până vineri, începând cu 20 noiembrie la ora 19.30.

 

EPISOADE NOI – „VAMPIRINA'

Vampirina este povestea amuzantă a unei fetițe vampir care se mută cu familia din Transilvania în Pennsylvania unde vor deschide un hotel de tip bed & breakfast pentru a găzdui vampiri și spiriduși.

Din 28 octombrie, în fiecare sâmbătă și duminică la 10.00.

 

EPISOADE NOI – „MICKEY ȘI PILOȚII DE CURSE'

Mickey și gașca vin în viteză pe Disney Junior cu o serie de noi episoade din „Mickey și Piloții de Curse'! Serialul ni-i prezintă pe Mickey și gașca lui la volanul mașinilor lor unice, în curse amuzante și curajoase în jurul lumii, dar și făcând năzdrăvănii în orașul lor natal Hot Dog Hills. În afara pistei de curse, Minnie și Daisy au propria afacere de succes ca Ajutoarele Abile, rezolvând problemele oricui are nevoie de o mână de ajutor. Special create pentru copiii cu vârsta între 2 – 7 ani, poveștile sunt concepute astfel încât să împărtășească lecții sociale și emoționale despre prietenie, munca în echipă, optimism și fairplay.

În fiecare sâmbătă, începând cu 18 noiembrie, la ora 10.30.

 

SEZON NOU – „GARDA FELINĂ'

Protectorii Regatului luminii se întorc! Fii alături de Simba și clanul lui într-un sezon nou nouț al Gărzii Feline și bucură-te de o serie de episoade incitante în care ei continuă să-i protejeze pe toți cei care au nevoie, chiar și în situații foarte periculoase!

Începând cu 25 noiembrie, în fiecare sâmbătă, la ora 11.00.

 

SEZON NOU – „Sofia Întâi'

Bucură-te de un nou sezon al seriei „Sofia Întâi' la Disney Junior. O poţi urmări împreună cu prietenii săi într-o nouă aventură dincolo de zidurile tărâmului Misteria, în fiecare sâmbătă, în noile episoade.

În fiecare sâmbătă, din 30 septembrie, la ora 09.30.

 

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare